opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1689 reviews

17% GROW KITS + MAGIC TRUFFELS SALE
CODE: GROW24

2dutch-smart-gratis-artikelen

Nieuwe Producten

Arizer V-Tower

In verband met de nieuwe wet mogen wij online geen vaporizers meer verkopen. De vaporizers kunnen enkel gereserveerd worden en worden afgehaald in onze winkel. 

119,00

17% Korting op alle Grow Kits + Magic Truffels! Coupon: GROW24

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Arizer V-Tower Vaporizer

Een hoogwaardige vaporizer uit Canada! Bij de ontwikkeling is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen, en natuurlijk verdampen. Deze vaporizer onderscheidt zich van goedkopere modellen door het zoveel mogelijk gebruik maken van (duurzaam) glas, dat niet reageert op giftige stoffen en de damp dus zo schoon mogelijk maakt.

De Arizer V-Tower is voor iedereen die meer van zijn vaporizer eist!Een erg hoogwaardige vaporizer van Arizer, de V-tower gaat lang mee en is gemaakt van alleen de meest duurzame materialen. Je kunt jarenlang met dit apparaat verdampen.

De Arizer V-tower is dan niet compact, maar heeft daarvoor in de plaats veel functionele voordelen. Zo is de temperatuurcontrole ontzettend nauwkeurig, met de ingestelde en huidige temperatuur op een LCD display. De glazen onderdelen van de Arizer V-tower verplaatsen alleen de meest pure damp zonder schadelijke stoffen. De lange inhalatieslang maakt de damp extra koel en zacht, waardoor hij lekker in de keel voelt.

Je kunt de Arizer V-tower eenvhoudig met meerdere personen gebruiken door de verwisselbare mondstukjes. Aan de buitenkant voelt de Arizer V-tower te allen tijde koel aan door de geïsoleerde dubbele wand. Deze vaporizer is extreem duurzaam: hij gaat bij normaal gebruik jarenlang mee en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Met de Arizer V-tower ben je dus verzekerd van een geweldige aankoop!

Glas
Waar mogelijk is duurzaam glas gebruikt. Waarom? Glas reageert niet met andere stoffen en is vrij van gifstoffen, waardoor een zachte, smakelijke damp verkregen wordt.

Nauwkeurige Temperatuur Controle
Nauwkeurigheid is van groot belang, en de Extreme is buitengewoon nauwkeurig. Het mooie LCD display toont zowel de ingestelde als de feitelijke temperatuur.

Omhoog gerichte Cycloon pijpenkop
Hij heeft een perfecte afmeting en hij is van glas! De kop staat rechtop, zodat de lucht er gelijkmatig door geblazen wordt zodat de werkzame bestanddelen optimaal vrijgemaakt worden.

Keramisch verwarmingselement met levenslange garantie
Er is gebruik gemaakt van een keramisch verwarmingselement zodat er geen toxines of nare geuren vrijkomen, wat het geval is bij sommige metalen verhittingselementen.

Lange inhalatieslang
Zorgt voor koele, zachte en smakelijke damp. Het materiaal is van medische kwaliteit.

Verwisselbare glazen mondstukken!
De extra mondstukken kunnen makkelijk aan het slangetje bevestigd worden, zodat meerdere gebruikers van de vaporizer gebruik kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het verspreiden van bacteriën en virussen.

Timer
Het apparaat schakelt vanzelf uit na 2 of 4 uur. Je hoeft je dus niet steeds af te vragen of je het apparaat wel af had gezet.

Geïsoleerde dubbele wand, roestvrij stalen behuizing
Hoogwaardig en stijlvol roestvrij staal, met veilige, niet-toxische materialen geïsoleerd, zodat het apparaat aan de buitenkant koel aanvoelt.

Voor meerdere doeleinden te gebruiken
Kan gebruikt worden als stoomgenerator, vaporizer, potpourri lamp en aromabrander.

LED indicatielichtjes
Toont de status van de vaporizer.

Digitaal LCD display
De LCD display toont ingestelde en werkelijke temperatuur (Celsius of Fahrenheit) en de timer.

Koel blauw licht
Ontspannend en aangenaam.

Ronddraaiend glas
Het inhalatieslangetje kan alle kanten opgedraaid worden! Doordat de onderdelen kunnen draaien, is het een stuk aangenamer om het slangetje te gebruiken.

Draagbaar
Draagbaarheid en gebruikergemak is belangrijk. Een accu is los verkrijgbaar.

High Tech ontwerp
Er is aandacht besteed aan elk detail om te zorgen dat je jarenlang op het apparaat kunt rekenen.

Complete set accessoires:
- 1 lange slang (circa 90 cm)
- Potpourri schaaltje
- 1 Cycloon pijpenkop
- 1 stokje om kruiden los te maken
- 1 pak gaasjes
- Gebruiksaanwijzing

Beoordelingen (0)
Arizer V-Tower heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Arizer V-Tower
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Arizer V-Tower

Laatst bekeken items