opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Ontspannend

Iedereen heeft er wel eens last van: drukte. Soms wil je er gewoon even tussenuit knijpen en nergens aan denken. Herken jij dit bij jezelf? Wij hebben de oplossing: kruiden en andere middeltjes. Veel gebruikers voelen zich na het innemen van deze kruiden een stuk meer klaar om lekker met de voetjes omhoog op de bank te ploffen. Bij ons kun je voor allerlei soorten relaxende kruiden terecht. Deze kruiden worden soms al eeuwenlang door verschillende inheemse bevolkingen gebruikt om tot rust te komen. De kruiden komen bijvoorbeeld uit Brazilië, China, Zuid-Afrika of het Midden-Oosten. Lees hier meer over onze speciale kruiden!

29 Artikelen

Wanneer ontspannende kruiden gebruiken?

Je kunt onze middelen in allerlei situaties gebruiken. Het gaat er natuurlijk om dat je er rustiger van wordt. Dat helpt bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • Een drukke periode op je werk
  • Een ruzie met iemand die dichtbij je staat
  • Frustratie wanneer er iets is mislukt
  • Je hebt het gevoel dat je nog veel moet doen, waardoor je de situatie niet meer overziet

Natuurlijk kun je sommige van deze kruiden ook gebruiken om lekkerder in slaap te vallen te komen of om je even lekker op je gemak te voelen. Niets is fijner dan na een drukke dag met een kopje rustgevende kruidenthee op de bank te zitten. Wanneer je deze kruiden met mate gebruikt (maximaal één of twee kopjes kruidenthee per dag), dan kun je de meeste van deze kruiden elke dag gebruiken (tenzij anders aangegeven). Pas wel op met een lage bloeddruk, dan kun je namelijk vaak minder goed tegen deze specifieke middelen.

Soorten ontspannende middelen

Je kunt zelf kiezen in welke vorm je onze kruiden wilt kopen. Dat kan gewoon in natuurlijke vorm, zoals blaadjes of zaadjes. Je moet in sommige gevallen wel een vaporizer hebben om ze te kunnen vapen, maar je kunt er vrijwel altijd ook gewoon thee van maken. In plaats van thee kun je in sommige gevallen op de blaadjes kauwen om tot rust te komen. Daarnaast verkopen we ook kruidenextracten en –tincturen. Bij kruidenextracten zijn de kruiden verpulverd door poeder, waar alleen de werkende bestanddelen in zitten. Dit poeder is makkelijker in te nemen, bijvoorbeeld door te snuiven. De kruiden worden op die manier sneller in het bloed opgenomen, waardoor je eerder rustiger wordt. Tincturen zijn hele sterke concentraties van de kruiden in vloeibare vorm. Dit gebruik je meestal door enkele druppels van het middel onder je tong op te laten lossen.

Bijwerkingen

Let er bij het kopen van de rustgevende middelen op of er geen vreemde bijwerkingen zijn. Van sommige kruiden kun je heel slaperig worden of juist hoofdpijn krijgen. Het is dan niet verstandig om auto te rijden. Lees ook altijd goed de gebruiksaanwijzing door; hierin staat hoe je de kruiden wel (en niet) moet innemen en welke mogelijke bijwerkingen kunnen optreden. Neem ze altijd met mate! Voor vragen over het gebruik of ons aanbod kun je altijd contact met ons opnemen.