opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt
filters
€ 3
€ 20
Pil vorm of Kruiden
Exclusieve kortingen
 
Volg ons!
Veilig & klantvriendelijk


2dutch-smart-gratis-artikelen

Ontspannend

Iedereen heeft er wel eens last van: stress en drukte. Soms wil je er gewoon even tussenuit knijpen en nergens aan denken. Herken jij dit bij jezelf? Wij hebben de oplossing: ontspannende kruiden en andere middeltjes. Je voelt je na het innemen van deze kruiden direct een stuk rustiger en meer ontspannen. Bij ons kun je voor allerlei soorten ontspannende kruiden terecht. Deze kruiden worden soms al eeuwenlang door verschillende inheemse bevolkingen gebruikt om tot rust te komen. De kruiden komen bijvoorbeeld uit Brazilië, China, Zuid-Afrika of het Midden-Oosten. Lees hier meer over onze ontspannende middelen!

Artikel 1 tot 36 (van de 36 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 36 (van de 36 artikelen). Resultaat:1

Wanneer ontspannende kruiden gebruiken?

Je kunt onze ontspannende middelen in allerlei situaties gebruiken. Het gaat er natuurlijk om dat je er rustiger van wordt. Dat helpt bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • Stress vanwege een drukke periode op je werk
  • Een ruzie met iemand die dichtbij je staat
  • Frustratie wanneer er iets is mislukt
  • Je hebt het gevoel dat je nog veel moet doen, waardoor je de situatie niet meer overziet

 

Natuurlijk kun je deze kruiden ook gebruiken om goed in slaap te komen of om je even lekker rustig te voelen. Niets is fijner dan na een drukke dag met een kopje ontspannende kruidenthee op de bank te zitten. Je hoeft ook niet bang te zijn voor rare bijwerkingen van deze kruiden. Wanneer je ze met mate gebruikt (maximaal één of twee kopjes kruidenthee per dag), zijn er geen negatieve effecten te ontdekken. Pas ook op met een lage bloeddruk, dan kun je namelijk minder goed tegen deze ontspannende middelen.

Soorten ontspannende middelen

Je kunt zelf kiezen in welke vorm je onze ontspannende kruiden wilt kopen. Dat kan gewoon in natuurlijke vorm, zoals blaadjes of zaadjes. Je moet dan wel een vaporizer hebben om bijvoorbeeld thee van de kruiden te kunnen maken. In plaats van thee kun je in sommige gevallen op de blaadjes kauwen om tot rust te komen. Daarnaast verkopen we ook kruidenextracten en –tincturen. Bij kruidenextracten zijn de kruiden verpulverd door poeder, waar alleen de werkende bestanddelen in zitten. Dit poeder is makkelijker in te nemen, bijvoorbeeld door te snuiven. De kruiden worden op die manier sneller in het bloed opgenomen, waardoor je eerder rustiger wordt. Tincturen zijn hele sterke concentraties van de kruiden in vloeibare vorm. Dit gebruik je meestal door enkele druppels van het middel onder je tong op te laten lossen.

Bijwerkingen

Let er bij het kopen van de ontspannende middelen op of er geen vreemde bijwerkingen zijn. Van sommige kruiden kun je heel slaperig worden of juist hoofdpijn krijgen. Het is dan niet verstandig om auto te rijden. Lees ook altijd goed de gebruiksaanwijzing door; hierin staat hoe je de kruiden wel (en niet) moet innemen en welke mogelijke bijwerkingen kunnen optreden. Neem ze altijd met mate! Voor vragen over het gebruik of ons aanbod kun je altijd contact met ons opnemen.