opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Sinicuichi 10X extract - Heimia Salicifolia - 3 gram

Artikelnr: ART000368
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
14,50

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Sinicuichi 10X extract - 3 gram | Heimia Salicifolia

Sinicuichi (Heimia salicifolia) is een bloeiende plant uit Mexico die door de Azteken werd gebruikt tijdens transrituelen. De oorsprong ligt in Zuid-Amerika. Sinicuichi wordt ook wel een 'auditief hallucinogeen' genoemd: geluiden zijn vervormd en lijken van ver weg te komen.

Sinicuichi wordt nog steeds door Mexicaanse sjamanen gebruikt om in 'contact te treden met het goddelijke'. De inheemse inwoners beschouwen de plant als heilig en doordrenkt van bovennatuurlijke krachten. Het zou hen helpen bij het oplossen van problemen. Ze gebruiken sinicuichi ook om  gebeurtenissen van jaren geleden opnieuw en als 'echt' te beleven. 

Gebruik

Dit extract is 10 keer sterker dan de bladeren, daarom is minder dan 1 gram al voldoende om thee van te maken. Vermeng dit met 3 koppen water en laat het een tijdje koken, of zet het een dag in de zon. Daarna is het klaar om te drinken.

Waarschuwing

Langdurig gebruik kan de werking van het geheugen aantasten. Sommige gebruikers ervaren na gebruik (en ook de volgende dag) onplezierige bij-effecten: hevige spierpijn, pijnlijke gewrichten, uitputting, hoofdpijn.

Beoordelingen ()
Sinicuichi 10X extract - Heimia Salicifolia - 3 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sinicuichi 10X extract - Heimia Salicifolia - 3 gram


Aanbevolen artikelen: