opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Morning Glory - Diverse opties - Ipomoea purpurea

Inhoud

  • 10 gram
  • 100 gram (+ €33,86)

Soort

4,50

Code CACTUS voor 15% korting op ons hele assortiment

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Morning Glory - Heavenly Blue, LSA Zaden

Morning Glory zaadjes bevatten LSA, een sjamanistisch middel dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt, maar het is ook een prachtige plant voor in de tuin. 

Effecten van Morning Glory zaden

Ben je op zoek naar een psychedelische reis? Dan is de Heavenly Blue-variant van Morning Glory een optie. De zaden bevatten  Lysergic Acid Amide, beter bekend als LSA. Deze stof is nauw verwant aan LSD. Deze psychedelische stof produceert een grote variatie aan stimuli in het brein. Het geeft je een verhoogd gevoel van kleuren, texturen en geluiden. Zo zul je bij het gebruik van deze zaden meerdere zintuiglijke veranderingen ervaren. 

De effecten van deze Morning Glory zaden zijn vergelijkbaar met de bekende Hawaiian Baby Woodrose zaadjes. Het nuttigen van deze zaden zijn volgens gebruikers verantwoordelijk voor een breed scala aan effecten, maar de precieze manier waarop deze worden ervaren is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de situatie waarin je je bevindt, de hoeveelheid stimuli om je heen en of je actief bezig bent, of juist rustig op de bank ligt. 

Bijvoorbeeld: houd je je na het gebruik van Morning Glory zaden bezig met fysiek inspannende activiteiten zoals wandelen, hardlopen of dansen, dan zal het psychedelische LSA een andere werking hebben dan wanneer je het gebruikt als je op de bank ligt. In vrijwel elk geval van Morning Glory-gebruik worden visuele hallucinaties ervaren. 

Normaal gesproken duurt een LSA-trip van Morning Glory zaden zo’n zes tot acht uur en de eerste effecten worden normaliter al na 15 tot 120 minuten opgemerkt, afhankelijk van verschillende factoren zoals doses, lichaamsgewicht en tolerantie. 

Gebruik van Morning Glory zaden

Op een relatief nuchtere maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt vaak voor, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring.

Er zijn twee manieren om misselijkheid te minimaliseren. Je kunt de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna je de vloeistof opdrinkt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang wel regelmatig het water), waarna je het witte gedeelte uit de schil wordt haalt en opeet. Je kunt ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is geen prettige manier om de werkzame bestanddelen te consumeren.

Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1.5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.

Cultivatie

Leg de zaden in een laagje water en laat ze daarin een dagje weken. Doe de zaden dan in de grond, het liefst op een zonnig plekje. Morning Glory planten willen graag naar alle kanten groeien, zorg er dus voor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen of hinderen en vrijuit kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek. Geef de planten regelmatig water, vooral in de zomer.

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen prachtige trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben, van wit tot rood en van paars tot blauw. De planten groeien snel. Al binnen zes weken zullen de eerste bloemetjes verschijnen. Wanneer deze bloemen verschrompelen en loslaten, worden er ronde zaaddozen gevormd. Oogst deze zaaddozen niet te vroeg, anders zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.  

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Beoordelingen (4)
Morning Glory - Diverse opties - Ipomoea purpurea heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Morning Glory - Diverse opties - Ipomoea purpurea
Review plaatsen

Meest recente reviews