opc_loader

Morning Glory - 10gram

Artikelnr: ART000163
LSA Zaden
€ 4,70
Soort
x

Morning Glory - Heavenly Blue, LSA Zaden

Morning Glory zaadjes bevatten LSA, een sjamanistisch entheogeen dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt, maar het is ook een prachtige plant voor in de tuin.

Gebruik

Op een relatief nuchtere maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt vaak voor, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring.

Er zijn twee manieren om misselijkheid te minimaliseren. Je kunt de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna je de vloeistof opdrinkt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang wel regelmatig het water), waarna je het witte gedeelte uit de schil wordt haalt en opeet.

Je kunt ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is geen prettige manier om de werkzame bestanddelen te consumeren.

Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1.5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.

Cultivatie

Leg de zaden in een laagje water en laat ze daarin een dagje weken. Doe de zaden dan in de grond, het liefst op een zonnig plekje. Morning Glory planten willen graag naar alle kanten groeien, zorg er dus voor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen of hinderen en vrijuit kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek. Geef de planten regelmatig water, vooral in de zomer.

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen prachtige trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben, van wit tot rood en van paars tot blauw. De planten groeien snel. Al binnen zes weken zullen de eerste bloemetjes verschijnen. Wanneer deze bloemen verschrompelen en loslaten, worden er ronde zaaddozen gevormd. Oogst deze zaaddozen niet te vroeg, anders zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

Beoordelingen (3)
Morning Glory - 10gram
Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Resultaat: 1

Zeer aan te raden deze zaadjes. Gewoon 100 zaden in mn mond gedaan, een beetje op gekauwd en toen doorgeslikt. In het begin wel buikpijn en misselijkheid, maar daarna was het wel een soepele ervaring,
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Vlotte levering! Goed artikel!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

hallo daar.
deze zaden zijn dan wel niet zo sterk als de HBWR maar zeker een goede koop!

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items