opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Morning Glory - Diverse opties - Ipomoea purpurea

Artikelnr: ART000163
LSA Zaden
4,50

Inhoud

  • 10 gram
  • 100 gram
Soort

Morning Glory - Heavenly Blue, LSA Zaden

Morning Glory zaadjes bevatten LSA, een sjamanistisch entheogeen dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt, maar het is ook een prachtige plant voor in de tuin. 

Effecten van Morning Glory zaden

Ben je op zoek naar een psychedelische reis? Dan is de Heavenly Blue-variant van Morning Glory een geweldige optie. De zaden bevatten  Lysergic Acid Amide, beter bekend als LSA. Deze stof is nauw verwant aan LSD en het kent dan ook soortgelijke effecten. Deze psychedelische stof produceert een grote variatie aan stimuli in het brein. Het geeft je een verhoogd gevoel van bewustzijn van kleuren, texturen en geluiden. Zo zul je bij het gebruik van deze zaden meerdere zintuiglijke veranderingen ervaren. 

De effecten van deze Morning Glory zaden zijn vergelijkbaar met de bekende Hawaiian Baby Woodrose zaadjes. Het nuttigen van deze zaden zijn volgens gebruikers verantwoordelijk voor een breed scala aan bewustzijnsveranderende effecten, maar de precieze manier waarop deze worden ervaren is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de situatie waarin je je bevindt, de hoeveelheid stimuli om je heen en of je actief bezig bent, of juist rustig op de bank ligt. 

Bijvoorbeeld: houd je je na het gebruik van Morning Glory zaden bezig met fysiek inspannende activiteiten zoals wandelen, hardlopen of dansen, dan zal het psychedelische LSA een stimulerende werking hebben. Lig je daarentegen op de bank of bevind je jezelf in een rustige setting, dan werkt het stofje eerder rustgevend, verdovend en verzachtend. Veel gebruikers melden ook tintelingen in het lichaam en fysieke euforie. In vrijwel elk geval van Morning Glory-gebruik worden visuele hallucinaties ervaren. 

Normaal gesproken duurt een LSA-trip van Morning Glory zaden zo’n zes tot acht uur en de eerste effecten worden normaliter al na 15 tot 120 minuten opgemerkt, afhankelijk van verschillende factoren zoals doses, lichaamsgewicht en tolerantie. 

Gebruik van Morning Glory zaden

Op een relatief nuchtere maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt vaak voor, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring.

Er zijn twee manieren om misselijkheid te minimaliseren. Je kunt de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna je de vloeistof opdrinkt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang wel regelmatig het water), waarna je het witte gedeelte uit de schil wordt haalt en opeet. Je kunt ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is geen prettige manier om de werkzame bestanddelen te consumeren.

Een lichte werking wordt ervaren wanneer je 50 tot 100 zaden (of 1.5 tot 3 gram) consumeert, terwijl inname van 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) een zeer krachtige trip geeft.

Cultivatie

Leg de zaden in een laagje water en laat ze daarin een dagje weken. Doe de zaden dan in de grond, het liefst op een zonnig plekje. Morning Glory planten willen graag naar alle kanten groeien, zorg er dus voor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen of hinderen en vrijuit kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek. Geef de planten regelmatig water, vooral in de zomer.

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen prachtige trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben, van wit tot rood en van paars tot blauw. De planten groeien snel. Al binnen zes weken zullen de eerste bloemetjes verschijnen. Wanneer deze bloemen verschrompelen en loslaten, worden er ronde zaaddozen gevormd. Oogst deze zaaddozen niet te vroeg, anders zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

Beoordelingen (3)
Morning Glory - Diverse opties - Ipomoea purpurea

Zeer aan te raden deze zaadjes. Gewoon 100 zaden in mn mond gedaan, een beetje op gekauwd en toen doorgeslikt. In het begin wel buikpijn en misselijkheid, maar daarna was het wel een soepele ervaring,
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Vlotte levering! Goed artikel!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

hallo daar.
deze zaden zijn dan wel niet zo sterk als de HBWR maar zeker een goede koop!

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]