opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Passiebloem 20 gram - Passiflora incarnata

De passiebloem (Passiflora incarnata) is een prachtige plant, die harmine en harmaline bevat. Het kruid wordt gebruikt voor ontspanning en ter bevordering van de nachtrust. Wanneer grotere hoeveelheden ingenomen worden, werkt het mild hallucinogeen.

6,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Passiebloem 20 gram | Passiflora incarnata

De passiebloem (Passiflora incarnata) is een prachtige plant die harmine en harmaline bevat. Het kruid wordt gebruikt ter bevordering van de nachtrust. Wanneer grotere hoeveelheden ingenomen worden, werkt het zelfs als een mild hallucinogeen.Sommige mensen gebruiken de passiebloem om de werking van paddenstoelen of andere psychedelica te versterken. 

De effecten van Passiebloem

De Passiebloem ziet eruit alsof hij zo uit een Avatar-film geplukt is, maar het zal je misschien verbazen dat deze bloem ook zeer sterke effecten heeft. De paarse bloem helpt bij het verkrijgen van emotioneel comfort. Het is dan ook een geweldig kruid om te verdampen of thee van te trekken als je fijn in slaap wilt vallen. Veel gebruikers verdampen dit kruid na een drukke dag. 

Het verdampen van gedroogde passiebloem zorgt ervoor dat er een groot scala aan flavonoïden en alkaloïden vrijkomen. Chrysine zou verantwoordelijk zijn voor de gewenste effecten van passiebloem. Harmine, harmol en harmalol zijn drie harmala-alkaloïden.

Gebruik

Gebruik 2 gram per 150 ml heet water. Laat dit geheel een half uurtje trekken. De thee kun je drie tot vier keer per dag drinken. Gebruik ca. 15 gram kruid voor een thee met een sterk kalmerend en mild hallucinogeen effect. Los voor het gebruik van het poeder 1 theelepel op in bijvoorbeeld sap, water, yoghurt of vla.

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.  

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Beoordelingen (3)
Passiebloem 20 gram - Passiflora incarnata heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Passiebloem 20 gram - Passiflora incarnata
Review plaatsen

Meest recente reviews