opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Morning Glory - Pearly Gates 10 gram

4,50
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Morning Glory, Pearly Gates

De gemiddelde tuinier heeft gedurende zijn carrière misschien al talloze Morning Glory planten in ontelbare tuinen geplaatst. Niet wetende dat hij daarmee een krachtig middel in handen had. Jij weet echter dat Morning Glory LSA bevat en je de Pearly Gates dus ook als trippy middel kunt gebruiken. De zaadjes bevatten een krachtig bestanddeel. Door erop te kauwen komt de werking vrij. Kauw niet op ze zonder ze te weken, want dat belooft een trip naar het dichtstbijzijnde toilet in plaats van naar hogere sferen.

Hoe gebruik je Pearly Gates?

Voordat je de Pearly Gates kunt consumeren, moet je dus even geduld hebben. Je kunt kiezen uit twee manieren om ze te gebruiken, afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Snak je vandaag nog naar die relaxte trip? Vermaal de zaadjes dan en laat ze een half uur in water weken. Daarna drink je het water op. Kun je je geduld bewaren, dan laat je de zaadjes ontkiemen door ze drie of vier dagen vochtig te houden en daarna haal je het witte gedeelte uit de schil en eet je het op.

Instructies

Op een relatief nuchtere maag (probeer 4 à 6 uur van tevoren niet te eten) treden de eerste effecten ongeveer een uur na inname op. De gehele ervaring duurt tussen de 6 en 10 uur. Misselijkheid komt vaak voor, met name tijdens de eerste stadia van de ervaring.

Er zijn twee manieren om misselijkheid te minimaliseren. Je kunt de zaadjes fijnmalen en ongeveer een half uur in water laten weken, waarna je de vloeistof opdrinkt. Een andere manier is de zaadjes te laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (vervang wel regelmatig het water), waarna je het witte gedeelte uit de schil wordt haalt en opeet.

Je kunt ook de zaden proberen te eten zonder ze eerst te laten ontkiemen, maar dit is geen prettige manier om de werkzame bestanddelen te consumeren.

Hoeveel Pearly Gates gebruik je?

Consumeer je 50 tot 100 zaden (1,5 tot 3 gram), dan zal je een lichte trip ervaren. Kies je voor 250 tot 400 zaden (6 tot 10 gram) dan kun je rekenen op een krachtige trip. Bij dutch-smart.nl bevat een zakje 10 gram. Combineer LSA nooit met alcohol, medicijnen of als je psychotische klachten hebt.

Zelf Pearly Gates verbouwen?

Alhoewel het aantrekkelijk is om de zaden meteen te consumeren voor een trip, kun je ze natuurlijk ook onder de grond stoppen. Oftewel: cultiveren. Wanneer je de Pearly Gates zaden een dagje in een laagje water laat weken en vervolgens op een zonnig plekje in de grond plaatst, groeit er binnen de kortste keren een uitbundige klimplant. De plant geeft ook prachtige bloemen. Fijne bijkomstigheid tijdens het wachten op de zaaddozen. Deze oogst je wanneer de bloemen loslaten en de zaden zelf donkerbruin of zwart zijn gekleurd.

Leg de zaden in een laagje water en laat ze daarin een dagje weken. Doe de zaden dan in de grond, het liefst op een zonnig plekje. Morning Glory planten willen graag naar alle kanten groeien, zorg er dus voor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen of hinderen en vrijuit kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek. Geef de planten regelmatig water, vooral in de zomer.

De Morning Glories hebben grote hartvormige bladeren en vormen prachtige trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben, van wit tot rood en van paars tot blauw. De planten groeien snel. Al binnen zes weken zullen de eerste bloemetjes verschijnen. Wanneer deze bloemen verschrompelen en loslaten, worden er ronde zaaddozen gevormd. Oogst deze zaaddozen niet te vroeg, anders zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

Beoordelingen (0)
Morning Glory - Pearly Gates 10 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Morning Glory - Pearly Gates 10 gram
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items