opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Kratom kopen

Kratom (mitragyna speciosa) is een soort boom die vooral in Zuidoost-Azië voorkomt. Al vele eeuwen wordt er in landen als Thailand en Maleisië op de bladeren van de kratom plant gekauwd. De plant schijnt daar te worden gebruikt als alternatief voor opium. Kratom staat bekend om het energierijke effect, waar je direct een beter humeur van krijgt. Ook wordt je lichaam gestimuleerd om activiteiten te verrichten. Kratom kan juist ook kalmerend werken als je een andere dosis inneemt. Welke soort je ook zoekt, bij Dutch-Smart zit je goed als je kratom kopen wil!

De effecten van kratom

Meestal wordt kratom gebruik om energie op te wekken. De effecten van kratom zijn te vergelijken met die van opium, maar zijn wel een stuk minder sterk, minder verslavend en minder gevaarlijk. Kratom wordt dan ook voorgeschreven aan mensen die verslaafd zijn aan opium, omdat de plant er zo sterk op lijkt.

Als je kratom gebruikt, kun je het effect na enkele minuten al merken. Je krijgt over het algemeen meer energie en zin om dingen te gaan doen. Wanneer je echter een grote dosis van de plant gebruikt, word je juist erg duf en kalm, bijna narcotisch. Ook dit effect is niet vreemd, aangezien kratom op dezelfde manier in het lichaam werkt als morfine. Je kunt kratom dus ook gebruiken om ontspannen te raken. De effecten van kratom kunnen enkele uren aanhouden. Ga je kratom kopen, lees dan voor gebruik goed over de dosering. 

Bij ons in het assortiment vind je verschillende soorten kratom, waaronder:


Eventuele bijwerkingen

Kratom heeft zeer weinig nadelen en bijwerkingen. Sommige mensen ervaren kort wat misselijkheid of hoofdpijn, maar die verdwijnen meestal snel. Zeker bij een langdurige gebruiksperiode ondervindt men nauwelijks nadelen van het gebruik van kratom. De plant is vergeleken met andere opiaten nauwelijks verslavend. Alleen het dagelijks gebruik van enorme hoeveelheden is niet verstandig. Ook het besturen van auto’s of zware machines (evenals het ondernemen van activiteiten met een zeker risico) is absoluut af te raden als je onder invloed bent van kratom. Je kunt je namelijk ineens erg slaperig voelen.

Heb je vragen over ons assortiment, of over het gebruik van kratom? Neem dan contact met ons op. Kratom kopen doe je bij Dutch-Smart altijd voordelig, Onder andere spaar je met je bestelling voor aantrekkelijke kortingen, spaarpunten en leuke gratis producten.