opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Kratom

Kratom (mitragyna speciosa) is een soort boom die vooral in Zuidoost-Azië voorkomt. Al vele eeuwen wordt er in landen als Thailand en Maleisië op de bladeren van de kratom plant gekauwd. De plant schijnt daar te worden gebruikt als alternatief voor diverse middelen. Welke soort je ook zoekt, bij Dutch-Smart zit je goed als je kratom kopen wil!

Herkomst van kratom

Zoals gezegd komt kratom uit Zuidoost-Azië. Vooral in Thailand en Maleisië is de plant ontzettend populair. Het is opvallend genoeg een verwant van de koffieplant. Al vele eeuwen wordt er in Zuidoost-Azië op de bladeren van de kratom plant gekauwd. Daar gebruikten mensen het vooral omdat ze harder wilden werken. Het is dan ook niet vreemd om mensen in deze landen op kratom te zien kauwen. 

Sterker nog, in sommige gebieden in Thailand kauwt tot wel 70% van de mannen dagelijks op kratom. De hoeveelheid die gekauwd wordt varieert sterk: van 10 tot wel 60 blaadjes per dag. Maar men kauwt niet alleen maar op de blaadjes vanwege de kick die men ervan krijgt. De plant is tegenwoordig nog steeds verboden in Thailand, met als voornaamste reden dat de overheid inkomsten misliep via de belasting op de alternatieven.

Eventuele bijwerkingen

Sommige mensen ervaren kort wat misselijkheid of hoofdpijn, maar die verdwijnen meestal snel. Zeker bij een langdurige gebruiksperiode ondervindt men weinig nadelen van het gebruik van kratom, maar het is altijd verstandig een dergelijk middel met mate te gebruiken. Dagelijks gebruik van enorme hoeveelheden is niet verstandig. Ook het besturen van auto’s of zware machines (evenals het ondernemen van activiteiten met een zeker risico) is absoluut af te raden als je onder invloed bent van kratom. Je kunt je namelijk ineens erg slaperig voelen.

Heb je vragen over ons assortiment, of over het gebruik van kratom? Neem dan contact met ons op. Kratom kopen doe je bij Dutch-Smart altijd voordelig, Onder andere spaar je met je bestelling voor aantrekkelijke kortingen, spaarpunten en leuke gratis producten.