opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

LSA zaden

Met exotische zaden maak je heel simpel je eigen psychoactieve tuintje. De meeste zaden zijn ook geschikt voor directe consumptie, zoals Peganum harmala, Yopo, Morning Glory en Baby Hawaiian Woodrose. Psychedelische zaden zijn zaden waar je van gaat hallucineren of waar je bewustzijn door beïnvloed wordt. Deze zijn in grote mate ontdekt en getest door oude bevolkingen uit bijvoorbeeld Zuid-Amerika. Bij ons heb je de mogelijkheid om verschillende psychedelische zaden te kopen. De zaden kun je ofwel kweken, ofwel direct innemen.

8 Artikelen

Psychedelische zaden kweken

Alle zaden komen natuurlijk oorspronkelijk van planten. Dat kunnen bepaalde bomen, bloemen en struiken zijn. Jij kunt ook je eigen psychedelische planten kweken. Sommige zaden zijn namelijk geschikt om in ons klimaat tot plant te groeien. Zo heb je uiteindelijk je eigen voorraad van psychedelische zaden, zonder dat je ze steeds hoeft te kopen! Het verschilt erg per type zaad of je ze kunt kweken en hoe dat in zijn werk gaat. Meestal leveren wij een gebruiksaanwijzing bij onze psychedelische zaden, waar ook in staat hoe je de zaden tot een plant kunt laten groeien. We raden je aan om ook op internet te zoeken naar tips voor het kweken van psychedelische zaden, zodat je zeker weet waar je aan begint.

Eigen gebruik van psychedelische zaden

Natuurlijk hoef je niet per se zelf exotische zaden te kweken. Je kunt ze ook gewoon kopen voor eigen gebruik! Psychedelische zaden hebben erg veel verschillende reacties op je lichaam. Sommige zaden, zoals het populaire ‘Morning Glory’, wekken sterke hallucinerende beelden op. Deze zaden bevatten meestal de stof LSA, een soort natuurlijke versie van LSD. Andere zaden, zoals Valeriaan zaadjes, zorgen er juist weer voor dat je erg rustig wordt. Dat helpt goed in stressvolle situaties of wanneer je niet goed kunt slapen. Het is belangrijk jezelf af te vragen voor welk effect je de zaden wilt gebruiken. Wanneer je geen extreme trips wilt krijgen, kun je beter voor een zaad kiezen dat rustgevend is. Of je gebruikt een zaad zoals Morning Glory in een heel kleine dosis. Sommige psychedelische zaden kun je zelfs combineren met andere zaden, voor een versterkt of een ander effect. In onze smartshop kun je per zaad bekijken welke andere zaden of middelen hier goed mee combineren.

Lees de gebruiksaanwijzing!

Exotische zaden kunnen dan nog zulke fijne gevoelens opwekken, als je niet goed oplet met de dosis kan je er een hele slechte trip aan overhouden. Gebruik daarom nooit psychedelische zaden in combinatie met alcohol of medicijnen. Ook is het erg onverstandig om te gaan autorijden terwijl je onder invloed bent van psychedelische zaden. Lees goed de gebruiksaanwijzing door en weet waarmee je moet oppassen bij bepaalde zaden. Je weet dan zeker dat je optimaal van de psychedelische zaden kunt genieten, zonder vervelende bijwerkingen!

Voor vragen over het kweken van exotische zaden, of over het gebruik kun je altijd contact met ons opnemen!

Gebruik en dosering

In de traditionele bereidingswijze worden de zaden vermalen of gekauwd. Vervolgens laat men de fijngemalen zaden in een halve kop water zacht worden, waarna de vloeistof gedronken kan worden. Het beste is om de LSA zaden op een nuchtere maag in te nemen. Ongeveer 4 tot 6 uur van tevoren niet eten zorgt ervoor dat je de effecten het snelst merkt. De gehele trip kan tussen de 6 en 10 uur duren. Aan het begin is de trip niet erg prettig, omdat je er vaak misselijk van wordt. Dit kun je voorkomen door de zaadjes fijn te malen, in water te laten weken en na een half uur op te drinken. De dosering bepaalt hoe hevig de trip is en hoe lang deze duurt. 50 tot 100 zaden geven een lichte trip die niet ontzettend lang duurt, terwijl 250 tot 400 zaden juist voor een zeer krachtige trip zorgen. Neem niet deel aan het verkeer onder invloed van deze zaden en onderneem geen risicovolle activiteiten!

LSA zaden kweken

Zoals gezegd kun je LSA zaden ook tot mooie planten kweken. Hiervoor moet je de zaden eerst een dagje in water laten weken, en ze daarna in de grond op een zonnig plekje planten. Veel planten van deze zaden willen alle kanten op groeien, dus geef ze genoeg ruimte. Ook is voldoende water geven erg belangrijk. Wanneer je je hieraan houdt, heb je binnen de kortste tijd een prachtige plant staan met nieuwe zaadjes!

Wil je LSA zaden kopen, maar heb je nog vragen over ons assortiment of het gebruik? Neem dan gerust contact met ons op!