opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Hawaiian baby woodrose - Hawaii | 10 gram

Artikelnr: ART000162
14,95

Hawaiian Baby Woodrose - Argyreia Nervosa, LSA Zaden

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt een krachtige psychedelische ervaring op. Neem 5 tot 10 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt. Deze zaden zijn afkomstig uit Hawaii en zijn minder potent dan de zaden uit Madagascar. 

Effecten

LSA verruimt het bewustzijn op een wijze die overeenkomt met andere tryptamine hallucinogenen. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.

Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Beoordelingen (5)
Hawaiian baby woodrose - Hawaii | 10 gram

(Jan)
Na innemen van 5 zaden geen enkele effecten.
Werkt niet

Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

(Kobe Vandenberghe)
heb op 7 van deze zaden gekauwd en na aangeraden tijd uitgespuwd. de zaden waren walgelijk. Ze zorgen ook voor een hevige buikpijn zijdens de effecten en de hevige buikpijn ging voort tot het einde van de volgende dag. Heb wel erg veel effecten ondervonden, ik heb niet op deze zaden getript, maar ik wer heel erg verdoofd en voelde alsof ik zweefde.
was eens een leuke eervaring, maar ga dit helaas niet opnieuw doen

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(Psychonaut)
First time, definetly not the last! Thanks for this wonderfull seeds!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Ricky)
Slechts één zaadje vermalen en de rest in potten gestoken in de hoop op ontkieming. Het zaadje dat ik heb gebruikt heb ik overgoten met heet water in een theeglas, dat theeglas omwikkeld en afgedekt met aluminiumfolie en het vervolgens 1 1/2 uur laten staan in een dichte lade. Daarna heb ik met het 1/2 van het afgietsel suikerklontjes gemaakt. Ja, je leest het goed. Suikerklontjes. Door de kleine dosering en de manier van inname (suikerklontjes laten oplossen in warme thee) heb ik een microdosering kunnen nemen zonder misselijkheidsklachten. Effect merkte ik pas tijdens mijn slaap en daarna: ik heb in mijn kinderjaren een slaapstoornis ontwikkeld en heb ruim 18 jaar belabberd geslapen. Het duurde altijd ruim twee uur voordat ik in slaap was, met en zonder inslapers. (Daarom schrijf ik deze review ook om half drie 's nachts...) En nu... godsgloeiende, ik was binnen vijf minuten in slaap en DIEP. Ik werd uitgerust wakker. Voor het eerst in achttien jaar!

(Kleine noot: De effecten van bepaalde middelen zijn bij mij altijd onvoorspelbaar geweest. Na een stembandoperatie heeft men mij een hoeveelheid morfine gegeven waar volwassenen mannen van 80 kilo van lagen te ijlen. Ik ben een vrouw van 49 kilo en bleef helder, hoeveel morfine men mij ook toediende. Stimulantia maken mijn chaotische hoofd rustig en geordend, anti-depressiva maakt dat mijn gedachten helderder worden en vergroten mijn bevattingsvermogen, en verbeteren daardoor mijn stemming. Enzovoorts, enzovoorts...)

Van een psychedelisch effect heb ik, op rare en intense dromen na, niks gemerkt. Daar is de dosering waarschijnlijk te laag voor. Met een tweede lading zaadjes ga ik het gewoon rustig opbouwen naar een dosering die mijn sjamanistische vision quests ondersteunen. Naar een echte trip a la versmelten met de bank ben ik niet op zoek. Dat soort waarnemingen zouden voor mij waarschijnlijk alleen maar traumatiserend zijn.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Raimond )
5 grotere zaden genomen. Fijngeknepen met n tang en daarna fijngemalen met n hamer. Heet niet kokend water toegevoegd en anderhalf uur laten staan. Op nuchtere maag alles in een keer opgedronken. Je krijgt net als bij truffels een daar gevoel in je maag. Niet overgegeven, maar Met n krachtige trip me de hele middag goed vermaakt. Voor ik weer n fout maak; 5 van 5 sterren.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items