opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Hawaiian baby woodrose - Hawaii | 10 gram

Artikelnr: ART000162
LSA Zaden
€ 14,95
x

Hawaiian Baby Woodrose - Argyreia Nervosa, LSA Zaden

 

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt een krachtige psychedelische ervaring op. Neem 5 tot 10 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt. Deze zaden zijn afkomstig uit Hawaii en zijn minder potent dan de zaden uit Madagascar. 

 

Effecten

LSA verruimt het bewustzijn op een wijze die overeenkomt met andere tryptamine hallucinogenen. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

 

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.

Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Beoordelingen (1)
Hawaiian baby woodrose - Hawaii | 10 gram
Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Resultaat: 1

5 grotere zaden genomen. Fijngeknepen met n tang en daarna fijngemalen met n hamer. Heet niet kokend water toegevoegd en anderhalf uur laten staan. Op nuchtere maag alles in een keer opgedronken. Je krijgt net als bij truffels een daar gevoel in je maag. Niet overgegeven, maar Met n krachtige trip me de hele middag goed vermaakt. Voor ik weer n fout maak; 5 van 5 sterren.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items