opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Kratom extracten

Kratom extracten kopen

Behoor jij tot de groep mensen die de bijzondere krachten van kratom al eens heeft ervaren? Dan is het goed om te weten dat je kratom niet alleen als bladeren kunt kopen, maar ook als extracten. Kratom extracten zijn veel krachtiger in vergelijking met kratom bladeren, maar het kan best een lastige taak zijn om een goed kratom extract te vinden. Deze super-geconcentreerde varianten van kratom worden gemaakt van gedroogde kratombladeren en deze concentratie bevat een veel groter aantal werkzame stoffen op minder gewicht. De extracten op deze pagina worden bijvoorbeeld aangeduid met 15x, 25x of 50x. In het eerste geval betekent dit dat één gram kratom extract gelijk staat aan de werking van 15 gram kratombladeren. Op internet is er een grote variatie aan kratom extracten te vinden, maar bij Dutch Smart vind je ze alleen van de beste kwaliteit! Het extract stimuleert je als nooit tevoren en zorgt ervoor dat je je tegelijkertijd kalm en relaxed voelt.

Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1

Wat is kratom?

Kratom is van oorsprong afkomstig uit Aziatische landen als Thailand, Maleisië, Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea. In deze warme landen worden de bladeren van de Mitragyna speciosa plant - zoals kratom eigenlijk heet - al vele honderden en misschien wel duizenden jaren geconsumeerd door boeren die op zoek waren naar meer energie om hun zware werkdagen door te kunnen komen. Daarnaast wordt het al vele jaren gebruikt als medicijn om pijnen te bestrijden, diarree tegen te gaan en hoestklachten af te wenden. Ook zou het angst kunnen verlichten, verslavingen kunnen verminderen en korte metten kunnen maken met gevoelens van stress en nervositeit. Klinkt goed, toch? Absoluut, maar één van de effecten die misschien nog wel het meeste wordt nagestreefd bij het gebruik van kratom, is die geweldige euforische high die het blad produceert. Wát een gevoel! Je voelt je energiek, kalm, gefocused en relaxed.

In de meeste gevallen worden de bladeren van kratom gekauwd om de werkzame stoffen te nuttigen en de krachtige effecten te ervaren. Sommige schattingen suggereren zelfs dat zo’n 70 procent van de mannelijke populatie van Thailand elke dag kratom kauwt! Maar naast het kauwen op bladeren zijn er dus nog meer varianten van beschikbaar, waaronder deze krachtige geconcentreerde kratom extracten. Kratom staat vooral de laatste jaren sterk in de schijnwerpers omdat het steeds vaker in het westen wordt gebruikt als medicijn én recreatieve drug. En dat gebeurt vanwege een aantal bijzondere effecten. Mocht je ooit op kratom gekauwd hebben, dan moet je wel benieuwd zijn naar hoe krachtig deze kratom extracten zijn. De fascinerende effecten zijn absoluut om over naar huis te schrijven. Laten we eens kijken naar wat zo’n kratom extract voor je kan betekenen.

De effecten van kratom

Kratomextracten zijn rijk aan pijnstillende eigenschappen en werken op het hormonale systeem om pijn in het lichaam te verlichten. Wanneer deze alkaloïden hun werk beginnen te doen, neemt de hoeveelheid serotonine en dopamine in het lichaam toe en worden de pijnreceptoren in het lichaam verdoofd. Het resultaat: een pijnstillend en euforisch gevoel. Een ander gezondheidsvoordeel van kratom is dat het je immuunsysteem versterkt. Het is namelijk een geweldige bron van antioxidanten. Voeg daar ook nog aan toe dat het je energieniveau sterk verhoogt, een natuurlijk afrodisiacum is en dat het geweldig schijnt te werken bij verslavingsherstel, en het is duidelijk dat we het hier hebben over een zeer bijzonder extract.