opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Kratom extracten kopen

Behoor jij tot de groep mensen die de bijzondere krachten van kratom al eens heeft ervaren? Dan is het goed om te weten dat je kratom niet alleen als bladeren kunt kopen, maar ook als extracten. Kratom extracten zijn veel krachtiger in vergelijking met kratom bladeren, maar het kan best een lastige taak zijn om een goed kratom extract te vinden. Deze super-geconcentreerde varianten van kratom worden gemaakt van gedroogde kratombladeren en deze concentratie bevat een veel groter aantal werkzame stoffen op minder gewicht. De extracten op deze pagina worden bijvoorbeeld aangeduid met 15x, 25x of 50x. In het eerste geval betekent dit dat één gram kratom extract gelijk staat aan de werking van 15 gram kratombladeren. Op internet is er een grote variatie aan kratom extracten te vinden, maar bij Dutch Smart vind je ze alleen van de beste kwaliteit! 

25 Artikelen

Wat is kratom?

Kratom is van oorsprong afkomstig uit Aziatische landen als Thailand, Maleisië, Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea. In deze warme landen worden de bladeren van de Mitragyna speciosa plant - zoals kratom eigenlijk heet - al vele honderden en misschien wel duizenden jaren geconsumeerd door boeren die op zoek waren naar meer energie om hun zware werkdagen door te kunnen komen. 

In de meeste gevallen worden de bladeren van kratom gekauwd om de werkzame stoffen te nuttigen en de krachtige effecten te ervaren. Sommige schattingen suggereren zelfs dat zo’n 70 procent van de mannelijke populatie van Thailand elke dag kratom kauwt! Maar naast het kauwen op bladeren zijn er dus nog meer varianten van beschikbaar, waaronder deze krachtige geconcentreerde kratom extracten. 

De voordelen van Kratom extracten ten opzichte van gemalen bladeren

Kratom (Mitragyna speciosa) Of het nu gaat om stimulatie of verdoving, het dubbele karakter van Kratom maakt het tot een unieke concurrent op de markt voor natuurlijke remedies. Als het echter gaat om de keuze tussen Kratom-extract en gemalen bladeren, valt het ''Kratom extact'' om verschillende redenen op als een superieure keuze.

Een van de belangrijkste voordelen van Kratom-extract ten opzichte van gemalen bladeren is de verbeterde potentie. Het extractieproces concentreert de actieve Alkaloïde, waardoor gebruikers een krachtiger product krijgen. Dit betekent dat kleinere doses van het extract de gewenste effecten kunnen bereiken, of het nu gaat om stimulatie bij lagere doses of sedatie bij hogere doses. De typische kracht van Kratom-extract is aanzienlijk hoger dan die van gemalen bladeren.

Het gemak van Kratom extracten

Kratom-extract biedt ongeëvenaard gemak en veelzijdigheid. In tegenstelling tot gemalen bladeren. Extracten kunnen eenvoudig aan dranken of voedsel worden toegevoegd of direct worden ingenomen. Dankzij dit gemak kunnen gebruikers Kratom probleemloos in hun dagelijkse routines opnemen. Bovendien maakt de geconcentreerde vorm van het extract het gemakkelijker om de dosering te controleren en zorgt het voor consistentie in de effecten, een factor die vooral belangrijk is voor degenen die Kratom bijvoorbeeld voor therapeutische doeleinden gebruiken.