opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Herstel en afterparty

Wat had je het naar je zin op dat feestje! Misschien iets te veel gedronken of verdovende middelen gebruikt, maar ach… Het was de gezelligheid waard! Helaas volgt er ook altijd ‘the day after’. Met onze afterparty-producten wordt deze dag hopelijk net als alle andere, zodat je nog wat nuttigs kunt doen in plaats van de hele dag op bed liggen. Bekijk hier ons assortiment!

23 Artikelen

Net iets te hard gefeest?

De dip die je normaal gesproken voelt na een avondje doorhalen ontstaat je vaak teveel verkeerde dingen op hebt, en te weinig goede dingen. Pillen om je hierbij te helpen kun je het beste met water innemen voordat je naar bed gaat. Sowieso is het goed om veel water te drinken tijdens en na het drinken van alcohol, omdat je lichaam snel uitdroogt. Je kunt het ook al eerder doen, als je daarna maar niet meer gaat drinken. 

Je serotonine op peil

Sommige drugs hebben grote invloed op je serotoninespiegel. Dit heeft als gevolg dat je na inname euforisch bent, maar dat je enkele dagen later neerslachtig wordt van een gebrek aan serotonine. Met sommige middelen kun je op natuurlijke wijze je serotoninepeil verhogen, wat je ‘drugskater’ wellciht kan helpen bestrijden. Niemand wil immers te maken krijgen met dit soort dagen.

Bad trip stoppers

Ook met drugs kan het wel eens misgaan. Je hebt dan last van een ‘slechte trip’ of ‘bad trip’. Dit gebeurt vaak als je verschillende drugs met elkaar of met alcohol combineert. Je krijgt dan rare visioenen, je beseft niet goed wat er gebeurt en je wordt naar of agressief. Wij hebben een speciaal pakketje pillen tegen een slechte trip. Hiermee stopt de trip niet gelijk, maar wordt wel het afbraakproces versneld.

Zodra jij (of iemand in je omgeving) merkt dat je een slechte trip begint te krijgen, is het verstandig om tot rust proberen te komen en onze producten als aanvulling te gebruiken. Je slechte trip zal namelijk niet in één keer verdwijnen, dat kan nog wel even duren.

Wel weet je zeker dat je eerder van je slechte trip af komt. En dat is alleen maar fijn, want een slechte trip kan wel uren duren als je er niets tegen doet. Wil je meer weten over deze middelen tegen katers, of over de werking ervan? Neem dan gerust contact op voor informatie of advies.