opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Psychedelische kruiden

Niet een trip op reis, maar een heerlijke trip in een andere dimensie. De kruiden in deze categorie zijn van een groot deel gebaseerd op DMT en worden vaak gebruikt in een brouwsel (Ayahuasca). Sinicuichi geeft een fijn euforisch gevoel en ook audio-hallucinaties. Chaliponga, Mimosa en Psychotria Viridis zijn DMT bevattende kruiden (een sterk hallucinogeen, visionaire tryptamine).

De Banisteriopsis Caapi Ourinhos en ook de Trueno bevatten een hoog gehalte MAO remmers, die de werkzame bestanddelen uit andere kruiden beter tot hun recht laat komen.

 

17 Artikelen

Kruiden – psychedelisch

Psychedelische kruiden worden al eeuwenlang door allerlei volkeren gebruikt. De kruiden hebben hallucinerende werkingen en je voelt je er vaak euforisch door. Dit is bovendien eens wat anders dan standaard, chemische drugs! De natuurlijke kruiden geven vaak heel bijzondere effecten. Je kunt zelfs sommige kruiden met elkaar mengen om sterkere effecten te krijgen.

Hier vind je meer informatie over onze psychedelica. Lees alles over hun werkingen, effecten en welke kruiden geschikt voor jou zijn. Kijk ook rond in onze webshop naar kruiden die bij jou passen. 

Welke soorten psychedelische kruiden hebben wij?

De belangrijkste psychedelische kruidendrank waar wij kruiden voor verkopen is ayahuasca. Dit is een traditioneel medicinaal en hallucinogeen brouwsel uit het Amazonegebied. Hij werd vaak gemaakt door sjamanen om mensen van allerlei ziektes te ‘zuiveren’. Ook werd het gemaakt door stammen voor de hallucinaties die de drank opwekt.

Tegenwoordig is de drank ook populair bij fans van de psychedelische kruiden. Wij verkopen Banisteriopsis Caapi, het belangrijkste ingrediënt voor ayahuasca. Dit is een type liaan. Ayahuasca werkt op basis van MAO-remmers. Deze zorgen voor een bijzondere trip, maar je moet er wel mee oppassen in combinatie met medicatie en bepaalde etenswaren en psychoactieve stoffen.

Een ander psychedelisch kruid dat je bij ons kunt kopen is Morning Glory. De zaadjes hiervan bevatten LSA. LSA zorgt voor erg visionaire trips, die sommige mensen ervaren als een soort ‘ontdekking van zichzelf’. Een trip van Morning Glory is dus zeker een ervaring die je eens meegemaakt moet hebben.

Effecten van psychedelische kruiden

Mensen die voor de eerste keer psychedelische kruiden gebruiken, zijn vaak verbaasd over hoe lang de trips kunnen duren. Sommige trips houden enkele uren aan, tot wel zes uur. Natuurlijk is de trip niet de hele tijd even heftig; na een tijdje zal je merken dat de trip in kracht afneemt. Het blijft echter niet handig om psychedelica te nemen als je over een uur ergens naartoe moet!

Ook moet je oppassen bij het innemen van de kruiden. Vaak duurt het even voordat je iets merkt van de psychedelica; dit kan tot wel een uur duren. Sommige mensen gaan hier de fout in door meer van het middel te nemen, omdat ze niets merken. Dat moet je niet doen! Meestal krijg je dan een zogenaamde slechte trip. Deze gaat gepaard met veel misselijkheid en minder prettige hallucinaties.

Tips voor de eerste trip

Als laatst kun je het beste een trip krijgen in een veilige omgeving met vertrouwde mensen in de buurt, zeker de eerste keer. Een eerste trip in een vreemde omgeving kan ervoor zorgen dat je je raar gaat gedragen en vreemde dingen ervaart. Doe dit dus het liefst gewoon thuis met vrienden erbij. De kans dat het mis gaat is dan erg klein.

Neem ook een kleine dosering bij je eerste trip. Je bent dan nog erg gevoelig voor de kruiden en de trip zal sneller en langduriger optreden. Wanneer je wat meer gewend bent aan een bepaald kruid, kun je de doseringen gaan verhogen!