opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Salvia Divinorum

Salvia Divinorum wordt in Mexico gezien als een heilig middel. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Mexico, maar bestel je dit product ook online bij Dutch-Smart! Salvia Divinorum is een kruid dat wordt verkocht in de vorm van bladeren of extracten. Het werd vroeger gebruikt door medicijnmannen in Mexico. De Mazatec-indianen gebruikten Salvia bij heilige rituelen, vanwege de sterke hallucinaties die men ervan kan krijgen.

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Hoe gebruik je dit product?

Er zijn verschillende methoden waarop je Salvia Divinorum kunt gebruiken. Sommige mensen zijn fan van ‘pruimen’. Dit is het samenrollen van de bladeren tot een soort sigaar, en er vervolgens op kauwen. Dit zou een minder hallucinogene trip opleveren dan het roken van de bladeren. Je rookt Salvia trouwens niet zoals je een joint of een sigaret rookt, maar in een bong of pijp. Een voordeel van het roken van Salvia in plaats van het pruimen van Salvia is dat je veel minder bladeren nodig hebt. Pruimen is aan de andere kant weer fijn als je voor het eerst Salvia Divinorum gebruikt, omdat de trip langzamer opkomt, langer aanhoudt en iets rustiger verloopt.

De Salvia Divinorum extracten zijn gestandaardiseerd en dat is heel positief. Dit wil namelijk zeggen dat er gebruik is gemaakt van een precieze hoeveelheid zuivere Salvanorin A, de werkzame stof. Zo kun je beter doseren en van tevoren goed inschatten wat je binnenkrijgt. Het is namelijk moeilijk om de dosering zonder weegschaal te bepalen.


De (mogelijke) effecten

De effecten van Salvia Divinorum zijn niet zo langdurig als een normale trip. Gebruikers lijken allemaal andere ervaringen te hebben met Salvia Divinorum. Een aantal van deze effecten zijn:

  • Alles tweedimensionaal zien;
  • Het gevoel hebben dat je een voorwerp bent;
  • De ruimte en tijd op een hele andere manier ervaren;
  • Het gevoel te hebben terug te reizen in de tijd;
  • Buiten het lichaam treden;
  • In het lichaam van een ander treden en zijn of haar leven leiden;
  • Het ontmoeten van wezens;
  • Een stoned gevoel;
  • Levendige hallucinaties.


Tips voor het gebruik

Zorg ervoor dat je comfortabel zit of ligt op een rustige plek, en dat er iemand bij je is die je vertrouwt. Inhaleer de rook en hou het zo lang mogelijk binnen. De effecten beginnen vrijwel direct en houden ongeveer 15 minuten aan, en vervagen dan helemaal zonder dat je er een kater van krijgt. Het extract kan niet oraal worden genomen. Wanneer je geen ervaring hebt met Salvia, is het 5x extract aan te raden, dit is iets beter te doseren. Heb je wel meer ervaring, dan kun je voor de 10x, 15x, 20x 30x of zelfs voor de extreme 40x gaan. Heb je vragen over het assortiment of over het gebruik? Stel ze dan gerust!