opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Wild Dagga - 10 gram | Leonotis Leonurus

Artikelnr: ART000159
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
9,90

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Wild Dagga - 10 gram bloemen | Leonotis Leonurus

De bladeren van Leonotis leonurus (ook bekend als wild dagga) werden door de Hottentotten uit het zuiden van Afrika gebruikt voor diverse redenen. De plant groeit vooral in het zuiden en zuidoosten van het Afrikaans continent, waar het vaak als substituut voor cannabis gebruikt wordt.

Wat is Leonotis Leonurus?

Leonotis Leonurus, beter bekend als Wild Dagga, is een prachtige struik met een mooie oranje bloei. Het geslacht Leonotis bestaat uit ongeveer dertig soorten die voornamelijk in warme gebieden groeien. Leonotis leonorus wordt ook wel "leeuwenstaart" genoemd met betrekking tot zijn bloeiwijze.

In 1930 was het de Chinese chemische Seiko Kubota en Seikichi Nakachima die in staat waren om de alkaloïde Leonorus sibiricus te isoleren, waarna ze begonnen om de eigenschappen van deze stof te onderscheiden van de rest. Uiteindelijk werd de plant voornamelijk gebruikt bij een gebrek aan cannabis, waardoor het werd omgedoopt tot "Wild Dagga" (wilde marihuana). Aan het einde van de jaren 90 slaagt de Chinese overheid erin leonurina te synthetiseren.

De effecten van Wild Dagga en Lion’s Tail

De bladeren van deze Zuid-Afrikaanse struik werden door de Hottentot- en Bushmen-stammen gerookt vanwege hun bijzondere effecten. In Mexico en Californië wordt het zelfs gebruikt als vervanging voor cannabis, al verschillen de planten zeker qua effect. Wild Dagga of Lion’s Tail is een van de meest bekende legale kruiden die we verkopen. De belangrijkste aanwezige alkaloïde is leonurina.

Gebruik

Gebruik de Leonotis leonurus bij voorkeur als thee. Laat hiervoor een of twee theelepeltjes even trekken in heet water.

Beoordelingen ()
Wild Dagga - 10 gram | Leonotis Leonurus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Wild Dagga - 10 gram | Leonotis Leonurus


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items