opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

2-Spicy - 3 gram | Kruidenmix

Artikelnr: ART000156
Herbs of the Gods
€ 7,00
x

2Spicy - Euforisch ontspannen

2Spicy is een krachtig aromatisch kruidenmengsel dat euforie en ontspanning opwekt. Het mengsel bevat wild dagga, marihuanilla, witte en blauwe waterlelie, roze lotusbloem en natuurlijk kratom. Een geweldige mix wanneer je op zoek bent naar een avond waarbij je compleet tot rust komt, maar ook euforische gevoelens aan over houdt. Laten we eens kijken wat er allemaal in zit…

Marihuanilla

Wil je volledig tot rust komen, dan is Marihuanilla wat je zoekt. Dit kruid is afkomstig van een 1 tot 2 meter hoge struik die in Azië al vele eeuwen wordt gebruikt vanwege de ontspannende en rustgevende werking. De naam staat voor ‘kleine marihuana’, omdat het kruid voor vergelijkbare effecten zorgt. Het kruid wordt in veel landen dan ook als een vervanger van cannabis gebruikt . Het ontspant de gebruiker, werkt licht verdovend en het heeft een opvallend prettige smaak. Deze vape herb wordt vaak gecombineerd met andere potente kruiden, maar er kan ook thee van worden getrokken. Leuk detail: Marihuanilla, of Leonurus Sibiricus zoals het officieel heet, wordt ook wel ‘Mi Amor (Spaans voor ‘mijn geliefde’) genoemd.

Wild Dagga

Een euforisch en ontspannend gevoel: dat is waar Wild Dagga in deze kruidenmix voor zorgt. De bladeren en bloemen van de Leonotis Leonurus - zoals de plant heet - werden door Afrikaanse stammen al lang geleden gerookt vanwege de blij-makende werking. Mensen die dit kruid roken of verdampen voelen zich comfortabel, rustig en ontspannen. In sommige gevallen wordt ook slaperigheid gerapporteerd. Het kruid is niet zo krachtig als marihuana, maar de effecten hebben wel sterke overeenkomsten. Samen met bovenstaande Marihuanilla maakt het  2Spicy een krachtige kruidenmix dat als een perfecte cannabis vervanger kan worden gebruikt. Wist je dat Wild Dagga zelfs werd gebruikt om slangen af te weren? Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt…

Witte en blauwe waterlelie

De waterlelies in deze kruidenmix zijn (in hun originele staat) niet enkel prachtig om te zien, ze bevatten ook nog eens flink wat therapeutisch werkzame stoffen. Zowel de witte als blauwe lotus of waterlelie beschikken over vergelijkbare hoeveelheden alkaloïden en vergelijkbare effecten. Het verdampen van deze kruiden geeft de gebruiker een heerlijk verdovend en tegelijkertijd euforisch gevoel. Sommige mensen rapporteren zelfs een verhoogd libido wanneer deze kruiden worden verdampt of gerookt. Ook witte waterlelie of blauwe waterlelie verdampen? Dan staat je een heerlijk high en ontspannen gevoel te wachten. Er zijn zelfs gebruikers die het effect vergelijken met een lichte variant van MDMA of XTC!

Kratom

De bladeren van de Mitragyna speciosa plant - beter bekend als kratom - werden in Thailand en Zuidoost-Azië al eeuwenlang geconsumeerd door boeren die op zoek waren naar extra energie. Sommige mensen gebruiken Kratom als een stemmingsbooster, terwijl anderen zeggen dat het chronische pijn, posttraumatische stressstoornis, angst en depressie verlicht. Bij een lage dosis werkt Kratom als een stimulerend middel waarbij je alerter en socialer wordt. De effecten worden meestal binnen 10 minuten actief en ze houden tot wel 1 á 2 uur aan. Ga je voor een hogere dosis, dan heeft Kratom eerder een kalmerend effect. Meer weten over Kratom? Lees hier meer.

Roze Lotus

Roze lotusbloem (Nelumbo Nucifera) heeft ontspannende, kalmerende, euforische effecten. Om deze reden gebruiken sommige mensen het voordat ze naar bed gaan om gemakkelijk in slaap te vallen. In hoge doseringen heeft het ook hallucinogene eigenschappen. De bloem symboliseert puurheid, reinheid en schoonheid en wordt zelfs de ‘Heilige Lotus’ genoemd. De roze lotus in deze kruidenmix zorgt niet alleen voor een aangename smaak en geur, maar is ook verantwoordelijk voor een heerlijk rustgevend gevoel.

Ingrediënten van 2-Spicy

Leonorus sibiricus, Leonotis leonorus, Mytragyna speciosa, Canavalia baybean, Nymphaea caerulea & alba en Nelumbo nucifera.

Beoordelingen (1)
2-Spicy - 3 gram | Kruidenmix

Lekkere mix. Samen met mijn vriendin uitgeprobeerd en we werden er allebei super ontspannen maar tegelijkertijd opgewekt en vrolijk van.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items