opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Ashwagandha - Withania somnifera | 20 zaden

4,95

Ashwagandha - Withania somnifera | 20 zaden

Withania Somnifera, beter bekend als Ashwagandha of Indiase ginseng, is een vaste struik uit de Nachtschade familie (Solanaceae). Het kruidenwortel extract werd traditioneel gebruikt voor diverse redenen, waaronder het ondersteunen in perioden van mentale spanning. 

Effecten van Ashwagandha

Het belangrijkste effect van Ashwagandha is om een relaxt gevoel te ondersteunen. Ashwagandha stimuleert en ondersteunt gezond functioneren van het lichaam. Zoals veel andere planten werkt Ashwagandha op veel delen van lichaam en de geest. Je kunt de plant voor van alles gebruiken. Ashwagandha is een plant die zowel fysieke als mentale gevoelens ondersteunen en een bevorderend effect hebben op de stemming. 

Hoe Ashwagandha te gebruiken

Wij raden je aan om na elke maand van behandeling een maand rust te nemen. Om alle actieve ingrediënten te extraheren, kook je 1-2 gram gedroogde wortel 15 minuten, waarna je het 10 minuten laat trekken. Neem niet meer dan twee kopjes per dag van het afkooksel.

Waarschuwing

Ashwagandha wordt niet aangeraden bij hyperthyreoïdie (verhoogde hartslag en metabolisme) of zwangerschap en kan in hoge doseringen bepaalde darmproblemen veroorzaken.

Beoordelingen (0 )
Ashwagandha - Withania somnifera | 20 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items