opc_loader
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Nicotiana rustica zaden 20 zaden

Artikelnr: ART000167
4,50

Uitverkocht

Beschrijving

Nicotiana rustica zaden

Nicotiana rustica wordt in heel het Amazonegebied als een heilige plant gezien. Het staat daar beter bekend als "mapacho" en wordt gebruikt als offerande aan de geestelijke wereld. Het is een prachtige plant die vrij makkelijk te kweken is

Cultivatie

Hoewel de Nicotiana rustica gewend is aan een subtropisch klimaat, gedijt zij ook prima in koelere delen van de wereld. Als je de zaden van de plant verzamelt en opnieuw zaait is het mogelijk om binnen een paar jaar zelf een variant te ontwikkelen die nog beter bestand is tegen het koelere West-Europese klimaat.

De zaden van de Nicotiana rustica zijn zeer fijn en klein. Zij kunnen het beste gezaaid worden in de lente, maar niet te vroeg in het seizoen. Vorst zal onherroepelijk de zaden doden. In de zomer verschijnen de eerdergenoemde zoet geurende bloemen. De Nicotiana kan worden geoogst in de herfst.

Zorg voor een vruchtbare voedingsbodem (gebruik eventueel wat mest) en genoeg ruimte voor de wortels, dan heb je het beste resultaat.
Meng de zaden met ongeveer tweemaal zoveel volume aan zand. Je kunt de zaden planten in zaadbakken, potten en als het warm genoeg is gewoon in de grond.

Beoordelingen ()
Nicotiana rustica zaden 20 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nicotiana rustica zaden 20 zaden


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items