opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Khat zaadjes (Catha Edulis) 10 zaden

Artikelnr: ART000557
€ 7,00

Khat zaadjes (Catha Edulis) 10 zaden

De Khat (Catha Edulis) plant is afkomstig uit de hoorn van Zuid-Afrika evenals het Arabisch schiereiland. In deze gebieden wordt Khat al eeuwen lang gekauwd, om extra energie op te wekken. De plant Catha Edulis heeft 7 tot 8 jaar de tijd nodig om zijn hoogte te bereiken, de plant vergt weinig aandacht.

Effect

De effecten van de plant (Khat) zijn vergelijkbaar met de effecten van speed, ook de nadelige effecten zijn vergelijkbaar. Let op: Khat kan manisch en hyperactief gedrag veroorzaken!

Khat heeft een stimulerend effect wanneer er op gekauwd wordt - vergelijkbaar met de bladeren van de cocaplant, die wordt gebruikt voor het maken van cocaïne. Een ‘kauwsessie’ duurt meestal 3-4 uur, waarbij de effecten ongeveer een uur na het kauwen worden gevoeld. De effecten zijn vergelijkbaar met die van andere stimulerende middelen, zoals cafeïne, maar ook speed . Gebruikers kunnen spraakzaam, alert, opgetogen en euforisch worden. Sommige gebruikers rapporteren een gevoel van zelfrespect en anderen beschrijven een grotere verbeeldingskracht en het vermogen om ideeën te associëren.

Cathinone en cathine zijn de stimulerende stofjes in khat die een persoon het high-gevoel geven. In de hersenen verhoogt khat het niveau van dopamine, de neurotransmitter waardoor je je goed voelt. Het stimuleert ook de afgifte van het stresshormoon norepinephrine, waardoor je waakzamer wordt - bijna hyper.

Het kauwen van Khat is een belangrijk sociaal ritueel tussen Somaliërs, Jemenieten en Ethiopiërs. Het helpt het om een ​​gevoel van verbondenheid met de gemeenschap en thuis te behouden tussen mensen die naar andere delen van de wereld zijn gemigreerd. Dit is dan ook de reden dat het gebruik van Khat ook in Nederland steeds populairder is geworden.

Risico’s

Hoewel khat of qat een geneesmiddel is met een relatief laag risico, gaat het gepaard met een verhoogd risico op een verscheidenheid aan medische complicaties, waaronder gebitsproblemen, hartproblemen, leveraandoeningen, seksuele problemen, obstipatie, slaapproblemen en verminderde eetlust.

De effecten van qat kunnen 90 minuten tot 3 uur duren. Gebruikers kunnen zich mogelijk depressief en geïrriteerd voelen en kunnen moeilijk eten en slapen wanneer het effect is uitgewerkt.

Beoordelingen (7)
Khat zaadjes (Catha Edulis) 10 zaden

Een goed product en een snelle keurige levering A+
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

7/10 gekiemd na 11 dagen. Tevreden.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Moet ik dan 7 a 8 jaar wachten om te gebruiken?
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Zaadjes waren duidelijk vers en na een weekje was het overgrote deel reeds gekiemt. Top!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Kan een plant binnen groei
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Kun je a.u.b.. een email sturen naar onze klantenservice, daar zullen wij jou verder helpen.

Alvast bedankt,
Rick

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

ik wil mij eigen khat kwepken hoe kan ik kweken hulp graag
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items