opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Khat zaadjes (Catha Edulis) 10 zaden

Artikelnr: ART000557
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
7,00

Uitverkocht


Zet op wensenlijst
Beschrijving

Khat zaadjes (Catha Edulis) 10 zaden

De Khat (Catha Edulis) plant is afkomstig uit de hoorn van Zuid-Afrika evenals het Arabisch schiereiland. In deze gebieden wordt Khat al eeuwen lang gekauwd, om extra energie op te wekken. De plant Catha Edulis heeft 7 tot 8 jaar de tijd nodig om zijn hoogte te bereiken, de plant vergt weinig aandacht.

Effect

De effecten van de plant (Khat) worden door gebruikers vaak vergeleken met de effecten van speed, ook de nadelige effecten zijn vergelijkbaar. Let op: Khat kan manisch en hyperactief gedrag veroorzaken!

Khat heeft een stimulerend effect wanneer er op gekauwd wordt - vergelijkbaar met de bladeren van de cocaplant. Een ‘kauwsessie’ duurt meestal 3-4 uur, waarbij de effecten ongeveer een uur na het kauwen worden gevoeld. De effecten zijn vergelijkbaar met die van andere stimulerende middelen. Het kauwen van Khat is een belangrijk sociaal ritueel tussen Somaliërs, Jemenieten en Ethiopiërs. Het helpt het om een ​​gevoel van verbondenheid met de gemeenschap en thuis te behouden tussen mensen die naar andere delen van de wereld zijn gemigreerd. Dit is dan ook de reden dat het gebruik van Khat ook in Nederland steeds populairder is geworden.

Risico’s

Hoewel khat of qat een plant is met een relatief laag risico, gaat het gepaard met een verhoogd risico op een verscheidenheid aan medische complicaties, waaronder gebitsproblemen, hartproblemen, leveraandoeningen, seksuele problemen, obstipatie, slaapproblemen en verminderde eetlust.

De effecten van qat kunnen 90 minuten tot 3 uur duren. Gebruikers kunnen zich mogelijk depressief en geïrriteerd voelen en kunnen moeilijk eten en slapen wanneer het effect is uitgewerkt.

Beoordelingen ()
Khat zaadjes (Catha Edulis) 10 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Khat zaadjes (Catha Edulis) 10 zaden


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items