opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Banisteriopsis Caapi blad | Ayahuasca

Ayahuasca kruiden
€ 9,90

Inhoud

  • 100 gram
  • 1 kg
x

Banisteriopsis Caapi blad | Ayahuasca

Ayahuasca (Banisteriopsis caapi) is een van de twee belangrijkste ingrediënten van een traditioneel visionair brouwsel uit het Amazonegebied. Het bevat een hoog percentage natuurlijke MAO-remmers en heeft een sterk purgerende werking.

Sommige inheemsen onderscheiden meer dan 40 soorten. Drie bekende variëteiten zijn Cielo, rood en Ourinhos "Ourinhos" betekent letterlijk "klein goud" en is de soort die bij voorkeur wordt gebruikt door de Ayahuasca drinkende kerkgemeenschappen (Santo Daime, UDV en Barquinha). Sommigen zeggen dat de naam komt van de kleur die de infusie, gemaakt van deze soort, krijgt.

De primaire actieve ingrediënten van dit deel van de B. caapi zijn harmine, harmaline en tetrahydroharmine (Raetsch 2005).

De Ayahuasca kruiden zijn bedoeld als etnobotanische kruiden, het is niet onze doelstelling om deze kruiden aan te bieden voor menselijk gebruik.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen (0)
Banisteriopsis Caapi blad | Ayahuasca heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items