opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Banisteriopsis muricata

Inhoud

  • 100
  • 500 gram
  • 1 kg
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
16,95

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Banisteriopsis muricata

Banisteriopsis Muricata wordt ook wel ‘Rode banisteriopsis caapi’ genoemd.

Banisteriopsis muricata en banisteriopsis caapi

De chemische samenstelling van Banisteriopsis muricata is zeer verwant met die van Banisteriopsis Caapi, ook wel de legendarische ‘liaan van de ziel’ of ‘wijnstok van de ziel’ genoemd. De wijnstok vormt de basis van een belangrijk brouwsel, dat grote ceremoniële betekenis heeft in het Amazone regenwoud en bij enkele stammen in de Andes in Colombia en Ecuador.

Net als B. Caapi is B. Muricata lid van de familie Malpighiaceae. 

Alhoewel de plant het meest bekend staat om zijn speciale kracht, is deze wijnstok rijk doordrenkt van culturele mythologie en traditie. Hoewel het internationaal wordt vereerd, wordt het nog steeds beschouwd als een zeer mysterieuze plant, misschien wel een van de meest fascinerende en cultureel rijke planten op aarde.

Wetenschappelijke analyse heeft aangetoond dat de wijnstokken ongeveer 0,11-0,83% beta-carboline vormen, waarbij de meerderheid de harmaline en tetrahydroharmaline zijn. De wijnstok bevat ook verschillende alkaloïden.

 

Waarschuwing

B. muricata bevat stoffen die MAO inhiberen. Dit houdt in dat de plant erg gevaarlijk kan zijn in combinatie met bepaald eten of andere psychoactieve middelen, die op zichzelf niet gevaarlijk zijn. Raadpleeg altijd een arts voordat je een dergelijk middel gebruikt. 

De liaan wordt hier strikt verkocht als botanisch exemplaar. Banisteriopsis Muricata wordt hier niet verkocht voor consumptie, raadpleeg onze disclaimer voor je bestelling.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen ()
Banisteriopsis muricata heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Banisteriopsis muricata


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items