opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Jungle Fever - 20 gram

6,90

Jungle Fever - Herbal Vape Blend

Ben je op zoek naar een sterke kruidenmix die je niet alleen tot rust laat komen, maar je ook een goede hallucinogene trip bezorgt? Dan is deze Jungle Fever Herbal Vape Blend wat je zoekt. De kruidenmix bestaat uit een aantal zeer sterk werkende kruiden wat het de perfecte oplossing maakt voor een avond plezier na een stressvolle dag.

Salvia Divinorum

DIt heilige Mexicaanse kruid staat aan de basis van deze indrukwekkende vape herb kruidenmix. Het zorgt voor een sterke hallucinogene trip en geeft je het gevoel alsof je een andere dimensie binnentreedt. De effecten van Salvia Divinorum zijn niet te vergelijken met andere hallucinogenen en afhankelijk van de dosis kan het zowel rustgevend als sterk trippend werken. Alhoewel vaak op Salvia DIvinorum wordt gekauwd om de effecten te bereiken, wordt ook het verdampen ervan steeds populairder.

Skullcap

Skullcap, ook wel bekenda ls blauw gildkruid, is een geweldig middel om stress te verminderen. Het werkt verdovend, kalmerend en is een perfecte assistent bij meditatie. Het kruid wordt door veel mensen gebruikt om effectiever te kunnen studeren, maar werd vroeger veelal gebruikt om angsten en slapeloosheid te verminderen. Het ontspannende kruid levert bij sommige mensen ook een licht high gevoel. Vooral in combinatie met de andere kruiden in deze Jungle Fever herb mix komen de effecten van Skullcap sterk tot zijn recht.

Wild Lettuce (Gifsla)

Je zou het bij het woordje ‘sla’ niet direct verwachten, maar deze Wild Lettuce bevat de psychoactieve bestanddelen lactucopicrin en lactucin om je een flink euforisch gevoel te bezorgen. Het kruid werkt daarnaast kalmerend en verdovend effect waardoor het perfect is voor de bestrijding van voor angst en pijnverlichting. De effecten van Wild Lettuce worden ook wel vergeleken met die van opium, maar dan in mindere mate. Het kruid is geweldig voor de geestelijke balans en sommige mensen rapporteren zelfs een lichte afrodiserende werking.

Catmint (kattenkruid)

Nee, kattenkruid is niet enkel effectief bij katten, ook mensen zijn gevoelig voor de sterke werking van dit sterke kruid. Het is een licht ontstpannende hallucinogeen en zorgt voor een natuurlijke high. Catmint, zoals het kruid dus ook wel heet, heeft daarnaast een effectieve werking tegen darm- en maagklachten. In sommige gevallen rapporteren gebruikers high gevoel zoals dat ook marihuana dat veroorzaakt. De ontspannende kwaliteiten maken het een ideaal kruid voor na een drukke dag.

Wormwood

Dit kruid wordt door velen ook wel bestempeld als het kruid van de goden en wordt in Nederland ook wel verkocht als Alsem. Het geneesmiddel werkt licht verdovend en geeft gebruikers een geruststellend gevoel, maar vooral op lichamelijk vlak heeft het tal van voordelen. Zo vergroot het je seksueel verlangen, vermindert het spierpijn, gaat het geheugenverlies tegen en helpt het bij maag- en darmklachten. Wist je trouwens dat de legendarische drank Absinth van dit kruid wordt gemaakt?

Ingrediënten

Kruidenmix met wild lettuce, salvia divinorum, catmint, skullcap en wormwood.

Beoordelingen (0)
Jungle Fever - 20 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items