opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Mystic Hash

Artikelnr: ART000619
€ 15,00 € 12,50 U bespaart: 17%

Mystic Hash - 3 gram

Deze speciale 0% THC Hash kruidenmix geeft je een heerlijk aangenaam en ontspannen high gevoel. De mix is zowel te roken als te drinken wanneer er thee van wordt gezet.

De perfecte hash vervanger

Ben je op zoek naar een geweldig kalmerend en stimulerend middel? Dan is Mystic Hash wat je zoekt. Deze herbal hash vervanger bevat geen THC, maar geeft je wel een sterk vergelijkbaar high gevoel dat kan worden vergeleken met die van het roken van marihuana. Het grote verschil is dat Mystic Hash volledig legaal is! Zoek je ook een legale vervanger van Hash of Marihuana? Dan zit je met Mystic Hash 3 gram helemaal goed. De mix maakt je rustig en bezorgt je net als echte wiet of hasj een gelukkig gevoel. De meest effectieve methode om Mystic Hash tot je te nemen is door het te roken, maar er is ook thee van te zetten.

Gebruik

Mystic Hash kan op drie verschillende manieren worden gebruikt: het kan worden gerookt, het kan worden verdampt en er kan thee van gezet worden. Kies je voor roken of verdampen, brokkel dan 1 gram af en stop het in je joint of vaporizer. Verwarmd is het wat makkelijker af te brokkelen. Voor thee: los ongeveer 1 tot 1,5 gram van de Mystic Hash mix op in een kopje thee. De effecten zullen in dit geval wel wat milder zijn dan wanneer het gerookt wordt.

Beoordelingen (1)
Mystic Hash

Zalig product. Zou het in bulk willen kopen!
Maakt je rustig en bezorgt een gelukkig gevoel.
Ook hele goede service!!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
€ 15,00 € 12,50