opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Trance Mix - 20 gram

Herbal Vape Blends
€ 6,90
x

Trance Mix - Herbal Vape Blend

Trance Mix bestaat onder andere uit Salvia divinorum bladeren wat zorgt voor een intense psychedelische trip. De kruidenmix wordt daarnaast versterkt door passiebloem en catmint, elk met hun eigen krachtige en effectversterkende eigenschappen.

Salvia divinorum

Salvia Divinorum is één van de meest psychedelische plantsoorten ter wereld. Salvia Divinorum behoort tot de salieplanten en wordt door sjamanen gebruikt om rituele genezingen uit te voeren. Voordat je direct je tuin in duikt om salie te knippen: helaas heeft niet elke variant van deze plant hallucinogene werkingen. Dit Mexicaanse kruid wordt op verschillende manieren gebruikt. Er kan op worden gekauwd, er kan thee van worden gemaakt, maar het kan dus ook perfect toegevoegd worden aan een vaporizer kruidenmix. Het kruid zorgt voor intense hallucinaties en de effecten treden vaak al binnen 5 a 10 minuten op. De meeste gebruikers beschrijven de ervaring als aangenaam en zelfs spiritueel.

Wanneer het actieve ingrediënt (Salvinorin A) wordt vrijgegeven, kunnen gebruikers verschillende effecten ervaren, zoals onbeheersbaar gelach, visuele hallucinaties en vervreemding van uw eigen lichaam en geest. Daarnaast zijn de effecten van Salvia Divinorum sterk afhankelijk van de stemming van de gebruiker. Als de gebruiker zich slecht, angstig of down voelt, kan dit een slechte ervaring of een zogenaamde 'bad trip' veroorzaken. Het is daarom verstandig dit kruid enkel te verdampen wanneer je in een goede bui bent. Het resultaat is een psychedelische trip zoals je die nog nooit hebt ervaren!

Passiebloem

De Passiebloem is een vrolijke en kleurrijke plant, en dan hebben we het niet alleen over haar uiterlijk. Passiebloem is namelijk enorm psychoactief en kan voor een flinke psychedelische trip zorgen wanneer het wordt gerookt of verdampt. Het kruid, dat in deze herbal vape blend de effecten van Salvia DIvinorum versterkt, zorgt voor een prettig ontspannend en kalmerend effect. Deze effecten worden overigens vergezeld door euforische gevoelens. Wat Passiebloem in deze mix echter zo effectief maakt, is dat het de effecten van Salvia enorm versterkt, wat je een bijna Ayahuasca-achtige ervaring biedt.

Kattenkruid

Catmint, of beter bekend als kattenkruid, wordt al eeuwenlang gebruikt tegen verschijnselen van griep en verkoudheid. Daarnaast werkt het geweldig voor mensen met darm- of krampklachten. Veel gebruikers rapporteren een lichte high zoals ook marihuana die veroorzaakt en het kruid werkt daarnaast stimulerend op het fantasievermogen. Combineer dat met bovenstaande Passiebloem en Salvia Divinorum en je krijgt een herbal vape mix waar je over naar huis zult schrijven.

Ingredienten

Salvia divinorum, passiebloem, en catmint.

 

Beoordelingen (0)
Trance Mix - 20 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items