opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Alice in wonder mix - 20 gram

Herbal Vape Blends
€ 6,90

Alice in wonder mix - Herbal vape blend

Alice In Wonder is een blend van psychoactieve kruiden. Deze kruidenmix werkt ontspannend en licht psychedelisch.

Ervaren vapers weten dat het blenden of mixen van verschillende kruiden erg bijzondere effecten als resultaat kunnen hebben. Met deze Alice in Wonder Mix waan je jezelf binnen no-time in een kleurrijk wonderland! De mix bevat onder andere het krachtige kruid Damiana, dat een sterk ontspannend effect heeft, maar tegelijkertijd een kalmerend en opbeurend effect heeft. Veel vapers zweren bij dit kruid!

Maar alhoewel Damiana op zichzelf al een sterk kruid is om te verdampen, bevat deze Alice in Wonder mix nog veel meer interessante en smaakvolle kruiden. Hieronder een kleine omschrijving van de aanwezige kruiden in deze prachtige mix:

Damiana

De Damiana komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika en wordt daar zowel medisch als recreatief gebruikt. Het kruid heeft een kalmerend effect maar kan tegelijkertijd een licht tintelend gevoel door heel je lichaam veroorzaken. Wist je trouwens ook dat Damiana door sommige bevolkingsgroepen als afrodisiacum wordt gebruikt? Alleen dat maakt deze Alice in Wonder mix al de moeite waard!

Passiebloem

Passiebloem wordt in de kruidengeneeskunde gebruikt om nervositeit, stress en slapeloosheid te verminderen. Het kalmerende en ontspannende kruid heeft spanningsverlichtende effecten en wordt vaak met bovengenoemde Damiana gecombineerd om een soort high gevoel te produceren. Overigens werkt passiebloem ook goed bij mensen die van hun nicotineverslaving af proberen te komen.

Skullcap

Je vindt dit kruid onder verschillende namen, waaronder skullcap, hoodwort, mad-dog en helmet flower. Je kunt skullcap los verdampen, maar de effecten zijn in dat geval vrij mild. Juist om die reden wordt skullcap vaak gecombineerd met andere potente kruiden, wat het een licht verdovend en kalmerend effect geeft. Skullcap wordt gezien als een geweldig middel om stress te verminderen.

Catmint

Catmint, of beter bekend als kattenkruid, wordt al eeuwenlang gebruikt tegen verschijnselen van griep en verkoudheid. Daarnaast werkt het geweldig voor mensen met darm- of krampklachten. Veel gebruikers rapporteren een lichte high zoals ook marihuana die veroorzaakt en het kruid werkt daarnaast stimulerend op het fantasievermogen. En dat is precies wat we bij Alice in Wonder proberen te bereiken!

Rozenblad

Geen kruidenmix is compleet zonder een fijne smaak en geur. De Alice in Wonder mix wordt prachtig kleurrijk én smaakvol dankzij de aanwezigheid van rozenbladeren. Deze worden toegevoegd voor een mild zoete aroma en smaak.

Frambozenblad

Frambozenstruiken komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika maar worden inmiddels ook in andere landen gekweekt. Hoewel de struik het bekendst staat om zijn heerlijke rode bessen, hebben frambozenblaadjes op zichzelf een aantal medische toepassingen. Zo worden ze gebruikt in verband met verkoudheid, keelpijn, diarree, zwangerschap en ondersteuning na de bevalling. Daarnaast werkt het relaxend én geeft het je een gelukkig gevoel.

Rode klaver

Rode klaver wordt al jaren gebruikt bij hoestbuien, bronchitis en koorts. Daarnaast werkt het kruid als een geweldige ontspanner: het werkt effectief op de spieren en zenuwen, perfect dus voor na een stressvolle dag op je werk. Ook schijnt rode klaver een positief effect te hebben op verschijnselen als eczeem en acné.

Honingklaver

Om het helemaal af te maken hebben we ook nog honingklaver aan deze kruidenmix toegevoegd. De honingklaver heeft pijnstillende en slaapverwekkende eigenschappen, wat de effecten van slapeloosheid tegengaat. Ook werkt het kruid geweldig bij hoofdpijn en onrust.

Ingrediënten

Bevat passiebloem, damiana, skullcap, catmint, rozenblad, frambozenblad, rode klaver en honingklaver.

Beoordelingen (1)
Alice in wonder mix - 20 gram

Heerlijk geurende kruidenmix, prima te vapen. Ik werd er erg knuffelig van en het had voor mij een beginnend randje van stoned zijn, maar je stort niet over de rand :-)
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items