opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

St. John's Wort - 20 gram

Herbal Vape Blends
€ 4,90

St. John's Wort - Vape herb

Op zoek naar St. John’s Wort, ook wel St. Janskruid genoemd? Zoek niet verder! Bij Dutch-Smart heb je dit droge vape-kruid binnen no-time in huis. St. Janskruid wordt wereldwijd gebrukt als een natuurlijke remedie tegen symptonen van depressie, een aandoening waar volgens het Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maar liefst 350 miljoen mensen aan lijden. Het kruid is verkrijgbaar in allerlei soorten vormen, zoals pillen, capsules, vloeistoffen en lotions, maar tegenwoordig wordt ook het verdampen van St. Janskruid steeds populairder.

Wetenschappers zijn van mening dat Sint-Janskruid zijn wonderbaarlijke antidepressieve effecten biedt door de opname van bepaalde neurotransmitters in de hersenen die de stemming beïnvloeden, te blokkeren. Mocht je dus denken dat je zo’n vaporizer enkel gebruikt om sigaretten te vervangen, think again. Het verdampen van verschillende kruiden kunnen zelfs vele gezondheidsvoordelen bieden.

Waarom St. Janskruid verdampen?

Wanneer je een pil slikt of een andere vorm van St. Janskruid oraal inneemt, zal deze eerst door het spijsverteringsstelsel moeten reizen voordat de medicinale ingrediënten in de bloedbaan worden opgenomen. De stof wordt afgebroken door het lichaam, maar tijdens dat proces raakt ook een deel vernietigd. Met andere woorden: dit proces kost tijd, energie én het effect is kleiner. Door het kruid te verdampen zijn de therapeutische effecten veel sneller merkbaar. Gebruikers rapporteren dat het vapen of verdampen van St. Janskruid symptonen van depressies binnen 20 tot 30 minuten kunnen verminderen.

Let op:

Lijd je aan een depressie of denk je een depressie te hebben? Raadpleeg dan altijd professionele hulp. Depressies kunnen ernstige vormen aannemen als er geen effectieve en professionele hulp wordt gezocht.

Beoordelingen (0)
St. John's Wort - 20 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items