opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Kratom High Mix - 20 gram

Herbal Vape Blends
6,90

Uitverkocht

Kratom High - Herbal vape blend

In Kratom High zitten naast kratom een aantal kruiden die bekend staan om hun hallucinogene werking. Kan ook worden gebruikt om de effecten van salvia en paddo's te versterken.

Engelse thee

Engelse Thee is een klassieke zwarte thee die wordt gemaakt van verschillende soorten kruiden afkomstig uit Sri Lanka, China, India en Malawi. De effecten op de gezondheid ervan zijn ruimschoots bewezen: de kruiden helpen bij het elimineren van vrije radicalen, vertraagt de veroudering, bevordert een goede doorbloeding en helpt bij de gezondheid van het hart. De aanwezige caffeïne in de kruiden zorgt daarnaast voor een piek in je energieniveaus met in sommige gevallen een licht hallucinogene werking.

Sinicuichi

Door de Azteken werd Sinicuichi gebruikt tijdens verschillende rituelen, en dat is niet voor niets. De Mexicaanse plant, ook wel bekend onder de naam Heimia Salicifolia, is een sterk hallucinogeen en wordt precies om die reden door sjamanen gebruikt: om in contact te komen met het bovennatuurlijke. De heilige plant is volgens de inheemse bewoners doordrenkt van spiritualiteit en bijzondere krachten. Door dit kruid te verdampen wordt een euforisch en plezierig gevoel bereikt.

Pepermunt

Pepermunt wordt voornamelijk gebruikt om een lekkere smaak aan een herbal mix toe te voegen, maar het kruid bevat een scala aan therapeutische eigenschappen, die vooral door Griekse oudheden werden gebruikt. Pepermunt helpt - naast het bieden van een lekker smaakje - bij de spijsvertering, verkoudheid, hoest en koorts. Vooral Arabieren waren dol op pepermunt en beschouwden het als een intens afrodisiacum!

Kratom

In een kruidenmix die Kratom High heet kunnen we dit kruid natuurlijk niet vergeten. Sterker nog: de sterkste effecten uit deze herbal vape mix worden bereikt door de aanwezigheid van Kratom. Kratom kan zowel stimulerend als kalmerend zijn, afhankelijk van de soort en dosis. De sederende en stimulerende effecten kunnen gelijktijdig op een tegenstrijdige manier optreden, wat resulteert in het gevoel dat men zowel energiek als ontspannen is.

Bij hogere doses wordt een sterke fysieke euforie bereikt, één die sommigen vergelijken met opiaten als oxycodon en heroïne. De kratom in deze kruidenmix geeft gebruikers een intens gevoel van warmte, tevredenheid en liefde. Je krijgt zin om dingen te ondernemen en ook je lichaam voelt comfortabel en energiek. De sterke pijnstillende, ontspannende én energieopwekkende effecten kunnen enkele uren aanhouden.

Ingredienten

Engelse thee, sinicuichi, pepermunt en kratom.

Beoordelingen (1)
Kratom High Mix - 20 gram

Lekkere sterke werking. Tot nu toe mijn favoriete mix, moest alleen oppassen met het nemen van te grote hijsen want dan werd ik wat licht in mijn hoofd.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items