opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

High Lands Mix - 20 gram

6,90

High Lands Mix - Herbal vape blend

Deze High Lands Mix is een zeer sterk werkende kruidenmix met wild lettuce, calea, pepermint, skullcap en catmint. De mix zorgt voor een rustgevend en licht psychoactief gevoel, waarbij het brein ontspannen en ‘helder’ wordt. Hieronder vertellen we je wat elk kruid in deze potente kruidenmix voor werking heeft.

Wild Lettuce (Gifsla)

Wild Lettuce staat ook wel bekend als gifsla of opiumsla enbevat de psychoactieve bestanddelen lactucopicrin en lactucin. Het kruid heeft een mild kalmerend en verdovend effect waardoor het perfect is voor de bestrijding van voor angst, voor pijnverlichting en voor het bereiken van een mild euforisch gevoel. Wild Lettuce laat mensen op een natuurlijke manier tot rust komen en ontspannen en de effecten worden vergeleken met die van een opium, maar in mindere mate. Het is een geweldig kruid om te verdampen na een drukke dag om even helemaal tot rust te komen.

Pepermunt

Er is weinig zo fris als pepermunt. De pepermunt in deze kruidenmix heeft een oppeppende en stimulerende werking, maar komt daarnaast met een heerlijke geur en smaak. Pepermunt zorgt er in deze blend voor dat andere minder aangenaam smakende kruiden worden gemaskeerd, zodat je vape ervaring ook nog eens als lekker kan worden omschreven. Daarnaast werkt pepermunt als spierontspanner en pijnstiller, waardoor het bijvoorbeeld goed werkt bij mensen met hoofdpijn.

Calea (Droomkruid)

Calea zacatechichi wordt ook wel droomkruid genoemd. Het is afkomstig van een struik in Midden-Amerika en wordt daar ook wel het blad van god genoemd. Gerapporteerde effecten zijn onder andere  'verheldering van de zintuigen’ en ‘visioenen in dromen’. Daarnaast wordt het door veel mensen gebruikt als gezondheidsmiddel dat de natuurlijke stoelgang bevordert. Het kruid is rustgevend en heeft een licht psychoactieve werking, waarmee een hoge mate van helderheid in het brein wordt opgemerkt.

Skullcap

Alhoewel skullcap, ook wel hoodwort of mad-dog genoemd, een op zichzelf staand kruid is dat ook los te verdampen is, komen zijn effecten beter tot zijn recht wanneer het gecombineerd wordt met andere kruiden, zoals hier in deze High Lands mix. De Skullcap in deze vape herb mix zorgt voor een licht verdovend en kalmerend effect, dat geweldig werkt bij stress en onrust.

Catmint (kattenkruid)

Last van een griepje of verkoudheid? Dan is kattenkruid een geweldig remedie. Catmint, zoals het kruid ook wel heet, heeft daarnaast een effectieve werking tegen darm- en maagklachten. In sommige gevallen rapporteren gebruikers tevens een mild high gevoel zoals dat ook marihuana dat veroorzaakt. De ontspannende kwaliteiten maken het een ideale herb voor na een stressvolle dag.

Ingredienten

Wild lettuce, calea, pepermint, skullcap en catmint

Beoordelingen (0)
High Lands Mix - 20 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items