opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Blue Mountain High Mix - 20 gram

6,90

Blue Mountain High - Herbal vape blend

Blue Mountain High is een aromatische kruidenmix die zorgt voor een euforisch gevoel en een verbeterde concentratie. De herbal vape blend bevat verschillende kruiden met diverse werkingen.

Blauwe lotus

Blauwe lotus, ook wel Nymphaea Caerulea in de kruidengeneeskunde, combineert een aantal interessante effecten. In de meest gevallen wordt bij het gebruik van blauwe lotus een euforisch en verdovend gevoel gerapporteerd. Bij een hogere dosis werkt het kruid zelfs licht hallucinogeen en bevordert het de psychoactiviteit. De heerlijke geur draagt op haar beurt weer bij aan een ontspannende gemoedstoestand. Interessant feitje: de blauwe lotus wordt ook wel de bloem van de goden genoemd.

Leonotis Leonurus

Nee, het is geen spreuk uit een Harry Potter-film, maar zo gek is de gedachte niet. Leonotis Leonurus, ook wel leeuwenoor of Wild Dagga genoemd, is een niet veelvoorkomende plant waarvan de bladeren door bosjesmannen in Zuid-Afrika werden gebruikt als stimulerend middel. In de traditionele kruidengeneestkunde wordt het kruid veel gebruikt vanwege zijn rustgevende eigenschappen die veel doen denken aan die van marihuana.

Eriodictyon

Met een bijnaam als Yerba Santa (heilig kruid) weet je dat je een interessant kruid voor je hebt. In de traditionele geneeskunde worden de bladeren van deze plant gebruikt voor de behandeling van astma, luchtweginfecties en allergieën. De Chumash-stam gebruikte het als een kompres voor wonden, insectenbeten, gebroken botten en zweren. Het werd ook gebruikt in een stoombad om aambeien te behandelen. Het verdampen van dit kruid zorgt voor een ontspannend en luchtwegverruimend effect.

Glidkruid

Al vanaf minstens de tweede eeuw wordt glidkruid gebruikt in de kruidengeneeskunde. Het zou hepen bij hart- en vaatziekten, het vergroot de eetlust, versterkt de leverfunctie en verkleint zwellingen. Daarnaast werd het ingezet om een hoge bloeddruk te verhelpen. Tegenwoordig wordt het kruid voorgeschreven bij klachten als astma en hooikoorts. Het verdampen van dit kruid zorgt voor een geweldig kalmerend effect en het bevordert het vermogen in slaap te kunnen vallen. Een perfect kruid om lekker mee tot rust te komen.

Damiana

Als je regelmatig Dutch-Smart bezoekt, dan weet je dat Damiana een enorm krachtig kruid is die door veel inheemse stammen als afrodisiacum wordt gebruikt. Door het verdampen van Damiana wordt de doorbloeding van het lichaam bevordert, waaronder de intieme zones. Precies om die reden wordt het kruid door velen als libido-booster gebruikt. Ook zorgt damiana voor een euforisch en marihuana-achtig high effect, die zo’n uur aanhoudt.

Leonurus sibiricus

Ook wel bekend onder de naam Marihuanilla of ‘Little Marihuana’ is de Leonurus sibiricus een kruidachtige plant met een oorsprong in China. Het kruid wordt al vele eeuwen lang gebruikt vanwege zijn kalmerende en rustgevende effecten. Van het kruid is bekend dat deze antibacteriële, ontstekingsremmende en antioxiderende werkingen heeft.

Ingrediënten

Blauwe lotus, Leonotis Leonurus, Klaver, Eriodictyon, Glidkruid, Damiana, Leonurus sibiricus en kersenaroma

Beoordelingen (0)
Blue Mountain High Mix - 20 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items