opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Dragons Heat - 20 gram

Herbal Vape Blends
€ 6,90

Dragons Heat - Herbal Vape Mix

Een krachtige kruidenblend van hoge kwaliteit kratom bladeren. Kratom geeft zowel een ontspannend als een stimulerend effect.

Kratom is een controversiële plant die al eeuwenlang wordt geconsumeerd vanwege zijn stimulerende eigenschappen. De plant kan helpen pijn te verlichten, humeur te verbeteren, angst en depressies bestrijden en ontstekingen verminderen. De plant, die ook wel mitragyna speciosa heet, komt voornamelijk voor in Zuidoost-Azië.

Kratom als geneesmiddel

Kratom wordt al honderden jaren gebruikt als kruidengeneesmiddel in Thailand en zijn buurlanden voor een aantal kwalen. Het heeft stimulerende en opiaatachtige effecten. Naast het feit dat het wordt gebruikt voor een energieboost en voor wat milde pijnverlichting, is er enig anekdotisch bewijs dat suggereert dat het nuttig kan zijn bij het behandelen van ontwenningsverschijnselen die samenhangen met opiaatverslaving.

Vanwege de unieke mix van chemicaliën in kratom, zijn de kortetermijneffecten van het kruid zeer complex. Bij een lage dosis kratom hebben stimulerende effecten effecten de overhand. Deze worden binnen 10 minuten gevoeld en duren 60 tot 90 minuten. De meeste mensen rapporten dit als een fijn en prettig gevoel, waarbij mensen meer energie hebben, minder honger, een sterker sociaal gevoel en een verhoogd libido.

Ga je voor een grotere dosis, dan komen de opiaatachtige-effecten al snel om de hoek kijken. Denk hierbij aan pijnvermindering, slaperigheid, een ontspannen gevoel en hoestonderdrukking. In de meeste gevallen wordt kratom echter gebruikt om energie op te wekken. De effecten zijn na enkele minuten al merkbaar, maar houden soms enkele uren lang aan.

Dragons Heat kratom kruidenmix

De Dragons Heat herbal vape mix is perfect om te verdampen in een vaporizer. Het resultaat is afhankelijk van de hoeveelheid die in korte periode wordt verdampt, maar bij mild gebruik zal een stimulerend gevoel de overhand hebben. Neem je meer, dan kan je er wat rustiger en soms zelfs slaperig van worden.

 

Beoordelingen (0)
Dragons Heat - 20 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items