opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Mimosa hostilis | Jurema Preta

Artikelnr: ART000793

Mimosa hostilis is een boom uit Brazilië, waar die bekend staat als Jurema Preta. De bast van de wortels bevat verschillende alkaloïden. Het wordt vaak met andere kruiden gecombineerd als recept voor het bereiden van Ayahuasca.

 
12,50

Inhoud

  • 50 gram
  • 1 kg
  • 10 kg

Mimosa hostilis - Jurema Preta (Mimosa Tenuiflora)

Mimosa hostilis is een boom uit Brazilië, waar deze bekend staat als Jurema Preta, Mimosa Tenuiflora of Vinho de Jurema. De bast van de wortels bevat ongeveer 1-2% Dimethyltriptamine, een visionair tryptamine. Het wordt vaak met MAO-remmers houdende kruiden gecombineerd als recept, voor het bereiden van Ayahuasca.

Wij verkopen de wortelbast van M. hostilis. Het primaire actieve ingrediënt in dit deel van de plant is N,N-DMT en er is ook een kleine hoeveelheid β-carbolines (Raetsch 2005). Sommige bronnen vermelden de aanwezigheid van 5-MeO-DMT. De naam mimosa hostilis is eigenlijk verouderd. Tegenwoordig wordt ook de wetenschappelijke term mimosa tenuiflora gebruikt, maar ze zijn verder identiek.

De effecten van Mimosa Hostilis

Mimosa Hostilis wordt zoals hierboven omschreven vaak gecombineerd met MAO-remmende kruiden om ayahuasca te bereiden. Ook wordt er in combinatie met Peganum Harmala een thee genaamd anahuasca van gemaakt, een psychedelisch middel dat qua effecten sterk lijkt op zijn grote broer ayahuasca. Het middel is erg geliefd onder psychonauten en er worden vrij intense trips gerapporteerd bij het gebruik ervan. De effecten van de trip wordt vaak vereleken met een lage dosis psilocybine paddestoelen, waarbij een drastische verandering wordt opgemerkt van de wereld om hen heen. De werkelijkheid verandert en veel personen melden dat ze zich op andere werelden bevinden.

Klik hier voor meer informatie over ayahuasca en de werking ervan.

De Ayahuasca kruiden zijn bedoeld als etnobotanische kruiden, het is niet onze doelstelling om deze kruiden aan te bieden voor menselijk gebruik. Raadpleeg de disclaimer voordat je dit product bestelt.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen (5)
Mimosa hostilis | Jurema Preta

(Kev)
Topproduct. Goede opbrengst!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Andy)
Vlotte levering! Goed artikel!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Andy)
Vlotte levering! Goed artikel!
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(Jur)
Snelle levering en prima kwaliteit.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Graag vorige review verwijderen die van 1 ster. Zelfde proces opnieuw doorgemaakt achter een fout van mijzelf gekomen yield is zeer goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items