opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Clavo Huasca 50 g

Artikelnr: ART001318
Ayahuasca kruiden
€ 7,50

Inhoud

  • 80 gram
  • 1 kg

Clavo Huasca | Tynnanthus panurensis

 In de Peruviaanse kruidengeneeskunde wordt Clavo Huasca (Tynnanthus panurensis) gezien als een krachtig afrodisiacum (sex stimulant) voor zowel mannen als vrouwen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de Braziliaanse en Peruviaanse geneeskunde, maar de populariteit van Clavo Huasca breidde zich in de laatste jaren snel uit in Europa en Noord-Amerika. Het wordt voornamelijk gebruikt als afrodisiacum en stimulerend middel.

Natuurlijk afrodisiacum

Tynnanthus panurensis is een plant die al sinds de oudheid algemeen bekend is bij de pre-Columbiaanse volkeren. De grote Amazone-wijnstok wordt al vele honderden jaren gebruikt voor medicinale doeleinden. Zijn wortels en schors, het deel van de wijnstok dat de meeste actieve voedingsstoffen bevat, produceert een zeer eigenaardige en karakteristieke kruidenspijslucht. Om deze reden wordt het meestal kruidnagelstruik genoemd. 

In de kruidengeneeskunde wordt dit bijzondere kruid beschouwd als een afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen. Het wordt algemeen beschouwd als een libido-versterker en het is een ingrediënt in verschillende beroemde formules die op grote schaal worden verkocht in de kruidenmarkten en winkels voor seksuele potentie. Het kruid wordt ook gebruikt als een aanvullend ingrediënt in verschillende Ayahuasca-recepten. In sommige gevallen wordt het kort na het drinken van ayahuasca genomen om de maag te kalmeren.

Het kruid wordt hoofdzakelijk gebruikt als afrodisiacum. Het stimuleert het libido bij zowel mannen als vrouwen en staat erom bekend het seksuele verlangen te vergroten. Het wordt ook voorgeschreven om mannelijke impotentie en erectiestoornissen te behandelen. Het is met name handig voor vrouwen in de pre-menopauze die getuige zijn van de verminderde interesse in seks. 

Positieve effecten clavo huasca

Hoewel clavo huasca vooral bekend staat om zijn geneeskrachtige en afrodiserende eigenschappen, staat het ook bekend als goed voor onze huid en haar. De voedingsstoffen die aanwezig zijn in de het kruid  zijn goed voor het versterken van de haarzakjes. Deze houden de hoofdhuid gehydrateerd en beschermen het tegen de bijwerkingen van schadelijke chemicaliën die worden gebruikt in shampoos en kleurstoffen. Om die reden wordt clavo huasca vaak verwerkt in tincturen en crèmes. 

In veel van de wereld worden extracten van kruidnagel huasca hoofdzakelijk in de vorm van tinctuur gebruikt. In sommige delen van de wereld, zoals in Zuid-Amerika, wordt het hout echter gekookt om een ​​theemengsel te vormen voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen. Dit is dan ook de vorm die wij aanbieden: van dit kruid kan bijvoorbeeld thee worden gezet, maar het kan ook worden verwerkt in vloeibare vorm. 

Het kruid wordt ook gebruikt om extreme fysieke pijn te verlichten. Diverse stoffen in Clavo Huasca hebben pijnverlichtende eigenschappen. Het wordt dan ook gebruikt in veel zalven en crèmes om pijn te verlichten. Ondanks de vele voordelen voor de gezondheid, maakt het gebruik ervan als afrodisiacum het over de hele wereld zo populair.

Waarschuwing

Er is niet veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Clavo Huasca. Om die reden raden wij aan geen clavo huasca te nemen tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Clavo huasca bevat eugenol, wat mogelijk irritatie aan de ogen, het ademhalingssysteem, spijsverteringssysteem en de huid kan veroorzaken.

De kruiden zijn bedoeld als etnobotanische kruiden, het is niet onze doelstelling om deze kruiden aan te bieden voor menselijk gebruik.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen (0)
Clavo Huasca 50 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items