opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Clavo Huasca 50 g

Artikelnr: ART001318

Inhoud

  • 80 gram
  • 1 kg
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
7,50

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Clavo Huasca | Tynnanthus panurensis

 Clavo Huasca wordt al eeuwenlang gebruikt in de Braziliaanse en Peruviaanse geneeskunde, maar de populariteit van Clavo Huasca breidde zich in de laatste jaren snel uit in Europa en Noord-Amerika. 

Tynnanthus panurensis is een plant die al sinds de oudheid algemeen bekend is bij de pre-Columbiaanse volkeren. Zijn wortels en schors, het deel van de wijnstok dat de meeste actieve voedingsstoffen bevat, produceert een zeer eigenaardige en karakteristieke kruidenspijslucht. Om deze reden wordt het meestal kruidnagelstruik genoemd. 

Waarschuwing

Er is niet veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Clavo Huasca. Om die reden raden wij aan geen clavo huasca te nemen tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Clavo huasca bevat eugenol, wat mogelijk irritatie aan de ogen, het ademhalingssysteem, spijsverteringssysteem en de huid kan veroorzaken.

De kruiden zijn bedoeld als etnobotanische kruiden, het is niet onze doelstelling om deze kruiden aan te bieden voor menselijk gebruik.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen ()
Clavo Huasca 50 g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Clavo Huasca 50 g


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items