opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Catuaba (Erythroxylum catuaba) 50g

Artikelnr: ART000016
Herbs of the Gods
€ 6,50
x

Catuaba (Erythroxylum catuaba)

Catuaba (Erythroxylum catuaba) wordt al een zeer lange tijd als afrodisiacum (sex stimulant) gebruikt. De Braziliaanse Tupi indianen hebben als eerste de potentieverhogende eigenschappen ontdekt van deze boom, en hebben talloze lofliederen op de Catuaba geschreven. Zelfs nu te koop in onze smartshop, helemaal vanuit Zuid-America naar ons gevlogen.

Een stuk van de bast wordt in de traditionele Braziliaanse geneeskunst toegepast als afrodisiacum en stimuleert het centrale zenuwstelsel. Het verbetert de bloedtoevoer van de genitaliën en zorgt voor heftige orgasmes. Het Amazone-oerwoud herbergt ontelbare kruiden en geneeskrachtige planten, catauaba is daar dus één van. 

Wat is Catuaba?

Catuaba is de naam die wordt gegeven aan de schors geoogst uit grote bomen in de Amazone regenwouden van Zuid-Amerika, die wordt gebruikt voor zijn stimulerende en libido verhogende eigenschappen. In de Braziliaanse kruidengeneeskunde wordt Catuaba-schors beschouwd als een stimulans voor het centrale zenuwstelsel met afrodiserende eigenschappen en wordt het gebruikt om seksuele gezondheid, sereniteit, comfort en geheugen te bevorderen.

Veel gebruikers die op zoek zijn naar gemoedstoestand-bevorderende middelen vinden catuaba een zeer geschikt product. Het voegt voor de gebruiker een mate van euforie en gelukzaligheid toe dat door weinig andere kruiden wordt geëvenaard. Catuaba veroorzaakt een vrijlating van serotonine, maar slechts de helft ten opzichte van dopamine. Sommige gebruikers rapporteren ook kalmerende effecten van de schors, wat het een geweldige optie maakt voor het verminderen van angst en het verbeteren van de stemming.

Omdat Catuaba niet-stimulerend van aard is, betekent dit dat de effecten moeilijk te lokaliseren zijn voor personen die het middel voor de eerste keer gebruiken. Daarom wordt soms aangeraden de scors enkele dagen achter elkaar te gebruiken, om de effecten te maximaliseren. 

Catuaba als afrodisiacum

Verreweg het belangrijkste historische gebruik van Catuaba is als een afrodisiacum. De veronderstelde afrodisiacumkwaliteit werd enkele eeuwen geleden ontdekt door de Tupi-indianen in Brazilië. Volgens alle verhalen waren ze zo onder de indruk van hun seksuele vaardigheden dat ze talloze liedjes maakten voor haar ongelooflijke kwaliteit om het libido en hun vermogen om erectiestoornissen te behandelen te verbeteren. Het wordt nog steeds gezien als een van de beroemdste en meest gewilde afrodisiaca in de Amazone. 

Hoewel het tegenwoordig ook veel wordt gebruikt voor aandoeningen van het zenuwstelsel, wordt het nog steeds voornamelijk vereerd als een remedie voor mannelijke impotentie en het leveren van een boost aan het libido. Brazilianen hebben het eeuwenlang zonder enig negatief effect gebruikt en het wordt beschouwd als een afrodisiacum die zijn werkzaamheid ruimschoots heeft bewezen.

Gebruik van catuaba

- Kook 1 tot 2 volle eetlepels versneden kruid een kwartier lang in een halve liter water voor 2 glazen thee.

- Meng voor een sterker effect 30 gram Catuaba met een halve liter sterke drank.

Laat dit 2 weken staan, waarbij je de fles dagelijks flink schudt. Een paar kleine slokjes zouden moeten volstaan.

Beoordelingen (0)
Catuaba (Erythroxylum catuaba) 50g heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items