opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Peruvian Torch - Trichocereus Peruvianus

Grootte

  • 10-12 cm
  • 25-30 cm (+ €21,10)
  • 50-60 cm (+ €31,10)
7,90

Uitverkocht

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Peruvian Torch 10-12 cm

De Peruvian Torch komt van oorsprong uit de Andes in Peru en Ecuador. Daar wordt de cactus vanwege zijn krachtige werking al eeuwenlang gebruikt. De Peruvian Torch bevat mescaline en is volgens veel onderzoekers de krachtigste en meest magische soort van allemaal. Reken dus maar op een duizelingwekkende trip! Mescaline bezorgt je volgens oude stammen bijzondere verschijnselen, vooruitziende en voorspellende dromen en inzichten in je levenssituatie.

Ben je een beginnende gebruiker of kweker? Geen zorgen, ook dan is de Peruvian Torch bij jou in goede handen. Hij stelt weinig eisen aan zijn leefomgeving. Van een zonnetje houdt hij natuurlijk wel.

Hoe consumeer je de Peruvian Torch?

Er zijn twee manieren om de Peruvian Torch te consumeren. De echte diehard kauwt op de cactus. Gelukkig geen pijnlijke aangelegenheid, want hij heeft geen doorns. Wat het kauwen wel een beetje ongemakkelijk maakt, is zijn bittere smaak en taaiheid. Maar eigenlijk komt dat laatste juist goed van pas. Omdat de slijmerige, taaie cactus moeilijk te kauwen is, ben je er dus een behoorlijk tijdje mee bezig. Precies wat nodig is om het maximale effect te bereiken.

Kauw zoveel mogelijk en probeer zo min mogelijk in de slikken. De slijmvliezen in je mond nemen de mescaline op. Wees gewaarschuwd: de bittere smaak krijgt vrijwel elke gebruiker aan het overgeven. Zet je emmertje dus maar vast klaar.

De andere optie om psychedelische ervaringen mee op te wekken is het trekken van thee. Hiervoor droog je de plant eerst en vermaal je het tot poeder. Hier trek je dan de thee van. Je kunt het natuurlijk ook gewoon toevoegen aan een ander drankje zoals een vruchtensap.

De trip

Een dosis Peruvian Torch weet jou zes tot wel twaalf uur van een waanzinnige trip te voorzien. Voor een lichte tot matige trip gebruik je een stukje van maximaal 25 centimeter. Met een groter stuk kun je rekenen op een flink sterke trip. De effecten treden na een uur tot anderhalf uur in. Na twee tot tweeënhalf uur hebben die hun piek bereikt.

Beoordelingen (0)
Peruvian Torch - Trichocereus Peruvianus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Peruvian Torch - Trichocereus Peruvianus

Meest recente reviews

,