opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Lion’s Mane – 100 gram

  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
24,90

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Lion’s Mane – 100 gram

Netto Inhoud: 100 gram.
Dosering: 1 theelepel (1,5 gram) per dag opgelost in heet water. De poeder is ook gemakkelijk toe te voegen aan shakes. Een dosering bevat ongeveer 75 mg polysachariden en bèta-glucanen.
Ingrediënten: Organische Lion’s Mane extract van 100% vruchtlichaam.

100 gram organische Lion’s Mane (hericium erinaceus) extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 5% polysachariden en bèta-glucanen.

 Effecten op een rij:
• “Voedingsstoffen voor de hersenen”
• Stimuleert nerve growth factor (NGF) en ontwikkeling van neuronen
• Meer focus
• Helder hoofd
• Ondersteuning van immuunsysteem
• Bron van aminozuren en antioxidanten
• Gemakkelijk toe te voegen aan shakes

Hoe dit supervoedsel je hersenen en algehele gezondheid ten goede kan komen 

Lion's Mane is een soort paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Meer recent is hij onder de aandacht gekomen als "superfood", vanwege zijn talrijke voordelen voor de gezondheid. Het meest populaire voordeel dat deze paddenstoel biedt is de stimulering van de zenuwgroeifactor (NGF) en de ontwikkeling van neuronen. Dit kan leiden tot meer focus, een helder hoofd en een betere algehele cognitieve functie. Naast deze hersenversterkende voordelen ondersteunt Lion's Mane ook het immuunsysteem en levert veel belangrijke aminozuren en antioxidanten. Bovendien is het ongelooflijk gemakkelijk toe te voegen aan smoothies of shakes! Laten we eens nader bekijken hoe deze opmerkelijke paddenstoel je gezondheid ten goede kan komen. 

Neuronontwikkeling & NGF-stimulatie 

Het meest opvallende voordeel van Lion's Mane is het vermogen om de productie van zenuwgroeifactor (NGF) te stimuleren. NGF helpt neuronen nieuwe verbindingen te vormen, wat de communicatie tussen neurale paden optimaliseert. Dit leidt tot betere geheugenprestaties, een beter leervermogen, een scherpere focus en een betere stemmingsregulatie. Studies hebben ook aangetoond dat regelmatige consumptie van Lion's Mane leeftijdsgebonden achteruitgang van de cognitieve functie kan voorkomen. 

Ondersteuning van het immuunsysteem 

Lion's Mane bevat verschillende polysacchariden die bekend staan om hun krachtige immuunstimulerende werking. Deze polysacchariden helpen de reactie van het lichaam op externe factoren zoals virussen of bacteriën te verbeteren, terwijl ze ontstekingsremmende eigenschappen hebben die de symptomen van bepaalde auto-immuunziekten verminderen. Bovendien wordt gedacht dat Lion's Mane het energieniveau verhoogt door de bloedcirculatie in het hele lichaam te bevorderen. 

Aminozuren en antioxidanten 

Naast het stimuleren van de zenuwgroeifactor en het ondersteunen van de immuniteit, bevat dit supervoedsel ook veel essentiële aminozuren en antioxidanten zoals ergothioneine (ET). ET helpt cellen te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen die bijdragen aan versnelde verouderingsprocessen in het lichaam. Aminozuren zijn essentieel voor een goede spierontwikkeling en regulering van de stofwisseling; ze zijn vooral belangrijk voor veganisten die geen dierlijke eiwitten consumeren, omdat plantaardige bronnen niet alle benodigde aminozuren uit zichzelf leveren.  

Veelzijdige superfood

Lion's Mane is een ongelooflijk veelzijdig supervoedsel dat talrijke belangrijke gezondheidsvoordelen biedt, waaronder een verbeterde cognitieve functie door NGF-stimulatie, ondersteuning van het immuunsysteem via polysacchariden, essentiële aminozuren voor een optimale spierontwikkeling/metabolismeregeling, en antioxidanten zoals ET voor cellulaire bescherming tegen vrije radicalen veroorzaakt door milieutoxinen of blootstelling aan UV-straling. Bovendien is het gemakkelijk op te nemen in elk dieet - voeg het gewoon toe aan je favoriete shake of smoothie! Als je op zoek bent naar een effectieve manier om de gezondheid van je hersenen te verbeteren en tegelijkertijd je algehele welzijn te bevorderen - overweeg dan om vandaag nog wat Lion's Mane toe te voegen aan je dagelijkse routine!

Waarschuwing:

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.
Bewaren bij kamertemperatuur op een donkere plek.

Beoordelingen ()
Lion’s Mane – 100 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Lion’s Mane – 100 gram


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items