opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Kanna 10x extract - 1gram

Artikelnr: ART000421
Kanna - Sceletium tortuosum
9,90

Kanna (Sceletium tortuosum) extract

Een sterk Kanna extract, 10 keer krachtiger dan het gedroogde kruid. 

Kanna (Sceletium tortuosum) wordt door de Hottentotten in Zuid-Afrika gebruikt als euforisch genotsmiddel. Het wordt gesnoven, gekauwd of als thee gedronken. Het neemt bezorgde gevoelens weg en heeft een stemmingsverbeterende en empathogene werking.

In een hogere dosis zorgt het voor een euforisch gevoel en een intensievere verbondenheid met de omgeving. Na het innemen werkt het eerst lichtelijk stimulerend en na ongeveer een uur juist ontspannend. Sommige gebruikers ervaren een verhoogde gevoeligheid voor aanraking en een toename van het libido. 

Gebruik

Kanna werd traditioneel gekauwd, waarbij het speeksel ingeslikt werd. Afrikaanse Bosjesmannen rookten of snoven het kruid ook, soms in combinatie met andere kruiden. De aangeraden dosering voor 1 kopje thee is 1/10 van het reguliere kruid - 20 mg.

Snuif voor een mild effect 0,10 g. Voor een sterker effect kun je 0,25 g doseren. Kanna kan gerookt, gesnoven of gedronken worden maar snuiven geeft het snelst en meeste effect. Onderschat de Kanna extracten niet ! een klein puntje snuiven geeft al effect. 

Waarschuwing voor het gebruik van Kanna

Combineer Kanna niet met andere SSRI's (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-i), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi of bepaalde antidepressiva.

Beoordelingen (1)
Kanna 10x extract - 1gram

Goede en snelle levering. Product zelf moet ik nog gebruiken.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items