opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews


2dutch-smart-gratis-artikelen

Kanna - Sceletium tortuosum

Kanna - Sceletium tortuosum

Kanna, Kaugoed of Sceletium tortuosum is een genotsmiddel dat al eeuwen geleden door de Hottentotten in Zuid-Afrika wordt gebruikt. Kanna word gekauwd, gesnoven of gedronken als thee. De naam kauwgoed komt van de Nederlanders die later in Zuid-Afrika arriveerden. Wij van Dutch-smart zorgen ervoor dat Kanna ook in Nederland verkrijgbaar is, je kan het zelfs al morgen in huis hebben!  

 

De effecten van Sceletium tortuosum 

Kanna heeft een wat sociaal stimulerende werking en is tevens een kruid dat je laat ontspannen. Na het gebruik van Kanna zal je eerst een stimulerend effect waarnemen maar na ongeveer een uur zal je kennis gaan maken met de ontspannende werking van Kanna. Ook een toename van het libido is niet uitgesloten. 

 

Hoe gebruik je Kanna 

Sceletium tortuosum kan op verschillende manieren gebruikt worden, met elk zijn voordelen en nadelen. Kanna kan gesnoven worden; 20mg zal daarbij voldoende zijn voor een merkbaar effect. Het is ook mogelijk om Kanna te kauwen, echter zal dit niet heel smakelijk zijn, voor het kauwen van Kanna is een grotere dosering noodzakelijk (100mg) voor een merkbaar effect. Ook kun je thee zetten van bijvoorbeeld de Kanna bladeren of er een tictuur van maken met alcohol. 

9 Artikelen