opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Euphor-E 4 caps

Artikelnr: ART000038
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
8,90

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Euphor-E

Euphor-E is een herbal XTC van de nieuwe generatie. De samenstelling ervan is dankzij de meest recente inzichten meer dan nauwkeurig en geeft je precies dat gevoel waar je naar op zoek bent: euforie! Oftewel: een gevoel van extreme vreugde en een glimlach van oor tot oor die uren aanhoudt. Eigenlijk heeft een capsule Euphor-E niet alleen een positief effect op jou, maar ook op degenen waar je mee bent. Deze Happy-Caps zorgen zonder twijfel voor een sensationele dag, avond of nacht!

De happiest van alle Happy Caps

Euphor-E tovert niet alleen een glimlach op jouw gezicht, maar ook op dat van anderen. Niet voor niets worden de capsules ook wel Smile-E genoemd. De happiest van alle Happy Caps! Met de Euphor-E slik je een combinatie van stoffen zoals theobromine en guarana. Die laatste is een nootachtig zaadje van een Braziliaanse plant die al eeuwenlang door de inheemse bevolking wordt gebruikt. Maar het krachtigst van allemaal is het Kanna extract.

De wondere werking van Kanna

Met Kanna lijk je wel een wondermiddel in handen te hebben wat op niets meer dan een ordinaire vetplant lijkt. Niet zo gek dat men het goedje in Zuid-Afrika, waar het zijn oorsprong vindt, al eeuwenlang voor deze doeleinden wordt gebruikt. Met Kanna slik je als het ware een portie Afrikaanse relaxtheid, terwijl ondertussen de guarana, theobromine en andere bestanddelen weer een tegenovergestelde werking hebben. Dag nare gevoelens, hallo gezelligheid!

Het gebruik

Net als voor alle andere Happy Caps geldt er ook voor Euphor-E een maximale dosering van twee capsules per 24 uur. Je moet het namelijk niet willen overdrijven. Ook gebruik je de capsules natuurlijk niet in combinatie met medicijnen, alcohol of andere stimulanten. Neem de capsule(s) in met een flink glas water of vruchtensap en wacht drie kwartier tot je het gevoel van euforie langzaam maar zeker zult voelen toenemen!

Ingrediënten

Guarana, Kanna extract 10x, Theobromine, Synephrine, E959, magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmetylcellulose (vegacapsule).

Disclaimer: Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Extra informatie

Ingrediënten

Zwarte peper, L-tyrosine, L-arginine, Passiebloem, Guarana, Groene Thee, theobromine, synefrine.

Beoordelingen ()
Euphor-E 4 caps heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Euphor-E 4 caps


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items