opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Space-e 4 caps

Artikelnr: ART000039
Happy-caps
8,90

Space-E

Op zoek naar die extatische oppepper? De meest uitbundige kant van jezelf haal je naar boven door één of twee capsules Space-E van Happy Caps te slikken. Net als Party-E lukt het ook deze krachtige kruidenmix om je op te peppen, maar Space-E doet daar met zijn psychedelische effect nog een schepje bovenop. Geniet van dat plezierige en dromerige ‘high’ gevoel, de hele nacht lang!

Chillen of feesten?

Wie één pil slikt, ervaart vooral dat extatische gevoel. Een ongeremdheid die je niet veel vaker ervaart en je de hele nacht in de partysfeer houdt. Slik Space-E voorafgaand aan een trance feest of ander evenement vol licht, geluid en veel mensen en beleef het op een heel andere manier. De tintelende energiestoten geven je het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Werk je twee capsules naar binnen? Blijf dan lekker binnen chillen in een rustige omgeving en geef je helemaal over aan de trip.

Wat zit er in Space-E?

Welke ingrediënten jou die dromerige trip bezorgen? De psychedelische energizer bestaat uit heel wat bestanddelen, maar een van de bijzonderste is toch wel de Hawaiian Baby Woodrose. De zaden van deze plant bevatten LSA, een natuurlijke stof die nauw verwant is aan LSD en dus in staat is om hallucinoge effecten te produceren. Of ze je na het slikken ook naar het relaxte Hawaii voeren of je een andere beleving bieden? Jij staat op het punt het te ontdekken.

Hoe gebruik je Space-E?

Wil jij die tintelende energie en dat dromerige bij-effect ook ervaren? Bestel dan hier jouw dosis. Ben je een beginnende gebruiker van kruidencombinaties, probeer het dan eerst eens met één pil. Geeft dat niet genoeg effect? Neem dan twee capsules, maar nooit meer dan twee binnen 24 uur. Een half uur tot drie kwartier nadat je de capsule hebt geslikt, merk je de eerste effecten.

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect.

Extra informatie

Ingrediënten


Samenstelling per dagdosering (1 capsule): Hawaiian Baby Woodrose 75 mg, L-tryptofaan 50 mg, cafeïne 40 mg, L-tyrosine 30 mg, theobromine 15 mg, vitamine B6 10 mg, E959, magnesiumstearaat, calcium dioxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule).

Beoordelingen (2)
Space-e 4 caps

Helaas met teleurstelling dit product werkt totaal niet
Merk niets van verschil.

Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

De eerste keer dat ik het in nam had ik 4 capsules ingenomen.
Het was intens alleen was er niks van psydelic, maar het is zijn geldd wel waard. :p

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items