opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

MDAA 6 capsules

Artikelnr: ART000530
€ 12,90

MDAA Energizers

MDAA is de nummer 1 herbal energizer in Nederland, de effecten zijn bijna vergelijkbaar met die van XTC!Neem een uur voor het gewenste effect 1 tot 2 capsules, met een flinke lading water of vruchtensap.

Energieboost

MDAA geeft je een enorme energieboost, zonder de onaangename bijwerkingen die XTC wel geeft. Dat is het grote voordeel van de natuurlijke producten die je in onze online smartshop kunt vinden. Maar met de werking is niets mis – met deze natuurlijke XTC pillen kun je de hele avond door, een energizer die jou de hele nacht door helpt!

Deze supersterke energizer is compleet legaal, in tegenstelling tot het illegale XTC. Veel partygangers zweren bij deze herbal energizer en rapporteren een warm, energiek, euforisch gevoel dat sterk doet denken aan de sterke MDMA-bevattende pil. Het resultaat is een happy gevoel waarbij je wilt feesten, knuffelen én praten.

Deze energizer-pack bevat zes MDAA-pillen. Na het innemen van deze capsules merk je het effect al snel: de effecten van XTC worden bijna nagebootst, maar dan op een volledig natuurlijke manier en met natuurlijke ingrediënten. Ben jij wel klaar voor een feestje? Waar wacht je dan nog op?! Met MDAA-pillen sta je binnen no-time als een party-animal het dak eraf te feesten.

Ingrediënten

  • Vitamine B3
  • Lepidum Meyenii
  • Methyltheobromine
  • Chromium (III)
  • 2-aminoethaansulfonzuur
  • Guarana-extract
  • L-tyrosine

Waarschuwing: combineer dit niet met andere stimulerende middelen. Gebruik het middel niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Beoordelingen (1)
MDAA 6 capsules

Wij hebben de mdaa capsules een half uur voor een festival ingenomen. Dat was ongeveer om 12.30. We hebben verder niet heel veel gevoeld. Pas 's avonds rond een uur of 9 voelden we dat we wat meer energie hadden. Dus dat was wel erg jammer dat we er vrij weinig van hebben gemerkt.
Beoordeling: [2 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
€ 12,90