opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Dance-e 4 caps

Artikelnr: ART000034
Happy-caps
8,90

Dance-E

Dance-E bewijst dat je voor een langdurige extase geen verboden middelen nodig hebt. Deze capsules van Happy Caps geven je een flinke dosis energie, zonder in een psychedelische bubbel te belanden. Een heldere high dus. Wanneer je Dance-E het beste kunt gebruiken? Zijn naam zegt het al; op het moment dat alle voetjes –inclusief de jouwe- van de vloer gaan. Je gebruikt de capsules als je uitgaat, (dans)feesten of andere festivals bezoekt en kunt daarmee zo laat doorgaan als je wilt. Pas wanneer de lichten weer aangaan en de schoonmakers met hun ochtenddienst beginnen, zoek je je bed op.

De krachtigste van alle Happy Caps

Dance-E is de sterkste van alle capsules in het assortiment van Happy Caps. Deze krachtpatser in combinatie met alcohol gebruiken is dan ook geen slim idee en wordt door de makers ervan afgeraden. De unieke mix van krachtige ingrediënten weet je al naar een dusdanige high te brengen dat je verder niets anders verlangt. Veel gebruikers omschrijven de capsule als de lichte variant van XTC. Maar dan zonder de gevaren en de bijwerkingen. Als dat niet als muziek in je oren klinkt......?

The sky is the limit

Dance-E bestaat uit verschillende bestanddelen, maar de hoofdrol gaat ongetwijfeld naar cafeïne. Dit stofje is met ruim 50 milligram ruim vertegenwoordigd in elke capsule. Wist je dat cafeïne zelfs het meest gebruikte stimulerende middel in de sportwereld is? Het behoort tot dezelfde categorie stoffen als cocaïne, maar heeft een minder krachtige werking dan die drug. Reken er dus maar op dat jouw energieniveau met het slikken van een Dance-E capsule skyhigh omhoog schiet!

Urenlang effect

Niet alleen cafeïne speelt een rol, ook het exotische guarana, Rhodiola rosea en het ginseng extract zorgen ervoor dat jouw energielevels binnen no time tot grote hoogte schieten. Neem maximaal twee capsules binnen 24 uur in. Je slikt de capsules met een flink glas water. Daarna is het drie kwartier wachten tot het gewenste effect, dat uren aanhoudt. Dance-E slikken vlak voordat je de deur uitgaat, is dus ruim op tijd.

Gebruik

Neem 1 tot 2 capsules, ongeveer 45 minuten voor het gewenste effect. Gebruik niet meer dan de maximale dosering van 2 capsules per 24 uur.

Ingrediënten

Creatine 395mg, Ashwagandha 200mg, Panax Ginseng Extract 200mg, Ginkgo Biloba 70mg, Centella Asiatica 67mg, Choline 53mg, Vitamine C 37mg, Druivenpit Extract 35mg, Guarana (30% cafeïne) 35mg, Rhodiola rosea 35mg, Kurkuma 35mg, Bacopa monnieri 33mg, Piper nigrum Extract 2mg, Vitamine B6 0,47mg.

Beoordelingen (5)
Dance-e 4 caps

Niet super maar ook niet slecht, geeft je wel een nodige boost maar voor mij was het niet zo spectaculair. Je kan dit vergelijken met een redbull of supradyn forte
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

hallo!
ik kreeg hier een lekkere boost van voor ik uitging dus dat was fijn.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

een aanrader,ik heb er een super leuke avond mee gehad,
het werkt goed,een lekkere upper.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]


Beoordeling: [5 van de 5 sterren]


Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items