opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Brain-E 4caps

Artikelnr: ART000552
8,90

Brain-E

Heb je een deadline te halen? Ben je aan het studeren voor een belangrijk examen? Of vind je de motivatie maar niet om aan die afstudeeropdracht te beginnen? Met Brain-E geef je jouw grijze massa een flinke boost en verandert het eindeloze bikkelen in een fluitje van een cent. Brain-E versterkt je focus en je concentratie urenlang, waardoor je het maximale uit het werken of het studeren haalt. Als je dat nou eens eerder had geweten......

Boost je brein met noötropica

Brain-E bestaat uit noötropica. Noö-wat? Kort uitgelegd: natuurlijke stoffen (vaak kruiden) die je hersenfuncties verbeteren. Je wordt creatiever, raakt gemotiveerder, weet je intelligentie optimaal te benutten en je brein houdt nieuwe informatie vast zoals een spons dat met water doet. Jouw hippocampus –het hersengedeelte dat verantwoordelijk is voor het geheugen- werkt als nooit tevoren. Je hersenen werken als een tierelier! Of je valsspeelt met Brain-E? Welnee, net zo min als al die koffiedrinkers om je heen.

Ultieme combinatie van de bekendste noötropica

Wat wereldwijd de bekendste noötropica zijn? Cafeïne, L-Theanine en Rhodiola Rosea (oftewel rozekruid) staan allemaal bekend om hun sterke en onmiddellijke effect. En je raadt het al: Met het slikken van een capsule Brain-E stuur je ze allemaal tegelijk je bloedbaan binnen. Deze natuurlijke mix maakt Brain-E een perfecte brain booster die je concentratievermogen en prestaties urenlang achter elkaar ondersteunt. Bovendien heeft rozekruid nog een ander effect: het kan stress en angst aanzienlijk reduceren. Geen vervelende bijkomstigheid als je zit te blokken voor een essentieel examen, toch?

Het gebruik van Brain-E

Hoe je deze legale ‘doping’ voor je hersenen gebruikt? Je neemt de capsule(s) in met een flink glas water en wacht vervolgens drie kwartier tot het effect zich openbaart. Vanzelfsprekend gebruik je Brain-E niet in combinatie met alcohol, want daarmee spoel je het effect weer weg. Per 24 uur gebruik je maximaal twee capsules.

Slik 45 minuten voor het gewenste effect 1 a 2 capsules, samen met een glas water of vruchtensap. 

Extra informatie

Choline, wilgenbast extract, cafeïne, aminozurencomplex (phenylacetyl, proline, glycine-ester), magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose (vegacapsule).

Beoordelingen (1)
Brain-E 4caps

(cristian)
hallo.
ik kon goed in de boeken duiken met deze caps.
examen gehaald!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items