opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Echte valeriaan 1:1 extract - Valeriana officinalis

Artikelnr: ART91129
Fit-UP
Echte valeriaan (valeriana officinalis) is een plant uit de kamperfoeliefamilie. Valeriaan komt vooral voor in delen van Europa en Azië.
14,95
Inhoud

Echte valeriaan 1:1 extract - Valeriana officinalis


Echte valeriaan komt het meest voor in Nederland en België. Wereldwijd staat valeriaan er ook om bekend een sterke geur te hebben, deze komt vrij zodra het blad vermalen wordt en de extracten vrij komen. Je zou je bijna niet kunnen bedenken dat in de 16e eeuw valeriaan werd gebruikt als parfum en geurstof voor bij de was.

Valeriaan is een van de kruiden die bekend staat binnen de kruidengeneeskunde. De extracten in de valeriaan plant zouden effectief kunnen helpen bij slapeloosheid. Het werd voor het aller eerst gebruikt door de oude Grieken , zij hebben dan ook een aantal boeken geschreven over de werking van valeriaan. De afgelopen jaren zijn er veel studies en onderzoeken gedaan die aan gaven dat valeriaan vooral een kalmerende werking heeft.


Beoordelingen (0)
Echte valeriaan 1:1 extract - Valeriana officinalis heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.