opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Entada rheedii - 1 zaadje | African dream seed

Artikelnr: ART000512
€ 5,95 € 5,50 U bespaart: 8%
x

African Dream Herb - Entada Rheedii 

 De zaden van de African Dream Herb (Entada Rheedii) worden al eeuwen lang gebruikt om lucide dromen op te wekken. Van de witte binnenkant wordt tabak gemaakt, ook worden de zaden meegedragen of aan een ketting gehangen als geluksbrenger.

Deze wijnstok staat ook bekend als "African Dream Herb". Het wordt in de traditionele Afrikaanse geneeskunde gebruikt om geleefde dromen op te wekken en een communicatie met de geest van de wereld te onderhouden. Met de entada wordt de toestand van de droom verbeterd, naarmate de diepte van de droom, de duur en het bewustzijn toenemen. De eigenschappen die het mogelijk maken om diepere dromen te hebben zijn te vinden in de zaden, deze kunnen direct worden geconsumeerd, hoewel ze ook kunnen worden gesneden, gedroogd en vermengd met andere kruiden of tabak en gerookt voor het slapen gaan om lucide dromen te bereiken. 

Wat is African Dream Herb?

Als je op zoek bent naar nieuwe perspectieven, visuele dromen of misschien zelfs wel lucide dromen, dan is African Dream Herb misschien wel wat je zoekt. Deze zaden worden al eeuwenlang gebruikt om spirituele dromen op te wekken. Entada rheedii heeft veel toepassingen onder inheemse stammen in Afrika. In Zuid-Afrika wordt het door traditionele genezers gebruikt om levendige dromen op te wekken waarmee ze efficiënt met hun voorouders kunnen communiceren. Om deze levendige dromen te induceren, worden de gedroogde zaden verpulverd en gerookt in een pijp voor het slapen gaan. 

Dit Afrikaans Droomkruid wordt ook gebruikt als een zalf tegen geelzucht, kiespijn, zweren en om spier-skeletale problemen te behandelen. De zaden zijn daarnaast gewild als sieraden en als lucky charms. In Azië wordt soms een pasta gemaakt van bladeren, schors en wortels, gebruikt om wonden te reinigen, brandwonden te behandelen en geelzucht bij kinderen te genezen. Ook wordt er thee gemaakt om de circulatie van bloed naar de hersenen te verbeteren en de bijwerkingen van een beroerte te genezen. De schors wordt gebruikt voor de behandeling van diarree, dysenterie en parasitaire infecties. De enorm grote en platte zaden worden verspreid via rivieren totdat ze de oceaan bereikt hebben. Wanneer ze weer aan land komen gaan ze wortels schieten.

Lucie dromen

Entada Rheedii kent vergelijkbare effecten als die van de African Dream Root silene capensis: namelijk het vermogen om lucide dromen te produceren wanneer ze worden ingenomen voordat ze gaan slapen. Vanwege de effecten kun je veel levendigere, gedenkwaardigere en intensere droomervaringen beleven. Zodra je deze staat van geïnduceerde helderheid onder de knie hebt, kun je navigeren met meer bewustzijn tussen realiteit en fantasie. 

Beoordelingen (1)
Entada rheedii - 1 zaadje | African dream seed

Een goed product en een snelle nette levering A+
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items