opc_loader

Peganum Harmala 10:1 extract - 3g Syrische Wijnruit

Artikelnr: ART000501
Ayahuasca kruiden
€ 9,50

Inhoud

  • 1 gram
  • 10 gram
x

Syrische wijnruit extract 10:1

Een extract dat 10 maal zo sterk is dan Peganum Harmala.

bij normaal gebruik van het wijnruit wordt het gebruikt als psychootfarmacologisch hulpmiddel, om natuurlijke middelen die oraal niet actief zijn actief te maken.

Effecten

Syrische wijnruit voorkomt de afbraak van monoamino neurotransmitters door de werking van monoamino-oxidase-enzymen te remmen, een proces dat bekend staat als MAO-remming. 

Ingrediënten

De belangrijkste actieve ingrediënten in P. harmala zijn harmine en harmaline. (Raetsch 2005)

Peganum harmala bevat MAO-remmende stoffen. Dit betekent dat het zeer gevaarlijk kan zijn wanneer je het combineert met bepaalde etenswaren of psychoactieve stoffen die normaliter niet schadelijk zijn.

De Ayahuasca kruiden zijn bedoeld als etnobotanische kruiden, het is niet onze doelstelling om deze kruiden aan te bieden voor menselijk gebruik.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen (0)
Peganum Harmala 10:1 extract - 3g Syrische Wijnruit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: