opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Rapé Yawanawa Parika – 7 gram

19,50

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Rapé Yawanawa Parika – 7 gram

Over de Parika Rapé:
Dit is een uiterst populaire en beroemde Rapé. Het is een traditionele grijze Rapé en staat bekend als “Parika”. Deze bijzondere Rapé-blend is samengesteld uit Arapiraca en Parica-as en wordt zeer gewaardeerd door kenners en healers. Alle ingrediënten zijn verzameld bij de Yawanawá-stam en zijn bereid door een niet-inheemse sjamaan die regelmatig de Yawanawá-stam bezoekt. Veel mensen beschouwen het als een van de beste geproduceerde Rapé-varianten ooit. Deze uitstekende Rapé is een absolute must-have voor liefhebbers.

Over de Yawanawa Tribe:
De Yawanawá, ook wel bekend als de stam van het witlippekari, zijn een kleine stam van ongeveer 1.300 mensen die afgelegen leven in enkele dorpen langs de rivier de Gregório. Ze staan bekend om hun krijgersmentaliteit, omdat ze altijd blijven vechten, zelfs in moeilijke tijden. Op een bepaald punt in de geschiedenis was hun stam bijna uitgestorven, met slechts ongeveer 300 overgebleven leden. Tegenwoordig is hun stam weer gegroeid en hebben ze hun tradities en kennis op zeer strenge wijze weten te behouden.

De Yawanawá waren de eerste stam die een vrouw als sjamaan initieerde, wat een belangrijk voorbeeld was in de geschiedenis van sjamanisme. In hun taal wordt rapé Rume genoemd, en de Yawanawá mengen Rume bij voorkeur met Tsunu-as en mapacho, wat deze speciale mix een verfijnde smaak geeft. Bovendien wordt Tsunu gebruikt voor healing en speelt het een ondersteunende rol tijdens ayahuasca-ceremonies.

Gebruik:
De verpoederde rapé, kan met een Tepi-pijpje in iemands neusholtes geblazen worden. Of met een Kuripe-pijpje kun je het in je eigen neusholte blazen.
Dosering:
Begin met een kleine hoeveelheid, denk hier aan 0,2 tot 0,4 gram per neusgat. Ook is het aan te raden dat je niet direct met een te zware Rape begint!

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes, zwangerschap, bij gebruik van medicijnen, drugs of alcohol. Donker en koel bewaren.

Beoordelingen (0)
Rapé Yawanawa Parika – 7 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Rapé Yawanawa Parika – 7 gram

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items