opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

De Studeerpil | 30 pillen


  

€ 21,90
x

De Studeerpil | 30 pillen

 

Zit jij ook de hele dag met je boek voor je neus zonder daadwerkelijk iets te leren? Moet jij ook tien keer dezelfde  zin lezen voor je het snapt? Altijd al eens een stress vrije tentamenweek of werkweek willen hebben?

  • Geheugen

De wetenschappelijk  bewezen ingrediënten in Studeerpil zorgen ervoor dat je informatie beter kunt onthouden en makkelijker kunt terughalen uit het geheugen. 

  • Focus

Studeerpil stelt je in staat betere verbanden te leggen en zorgt ervoor dat je je beter kunt focussen op complexe taken. 

  • Natuurlijk

Studeerpil werkt uitsluitend met 100%  natuurlijke en veilige ingrediënten die zijn goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA). 

  • Voel je goed

Studeerpil heeft een direct effect op de neurotransmitters, dit zorgt ervoor dat je een beter humeur ervaart gedurende de dag.

 

Wat veel mensen vergeten is dat het brein brandstof verbruikt om te doen wat het doet, zeker als je hard aan het studeren bent gaat dit verbruik harder dan je denkt. Studeerpil zorgt ervoor dat er genoeg brandstof beschikbaar is voor het brein, zodat het optimaal kan presteren. 

Na meerdere tests met tientallen verschillende ingrediënten te hebben voltooid, is de de volgende Studeerpilformule tot stand gekomen. Alle ingrediënten zijn op natuurlijke basis en van zeer hoge kwaliteit. 

 

L-Theanine:

L-theanine is een essentieel aminozuur dat onder andere in groene thee voorkomt. Het zorgt voor een betere stemming, een ontspannen gevoel, minder stress en een betere concentratie. Dit is ook de reden dat veel mensen zich minder opgejaagd voelen na het drinken van thee tegenover koffie. Aangezien de Studeerpilformule ook cafeïne bevat is L-theanine het perfecte ingrediënt om het oppeppende effect van cafeïne te balanceren met het kalmerende effect van L-theanine.

DMAE:

DMAE komt van nature in geringe hoeveelheden in ons brein voor. DMAE zorgt ervoor dat de neurotransmitter acetylcholine minder snel wordt afgebroken. De praktische voordelen hiervan zijn dat je je beter kunt concentreren en je geheugen beter werkt.

N-Acetyl-L-Tyrosine:

Het verschil tussen normale l-tyrosine en n-acetyl-l-tyrosine is dat laatst genoemde een acetyl groep heeft op de molecuul. Het voordeel hiervan is dat n-acetyl-l-tyrosine een hogere biologische beschikbaarheid heeft en beter wordt opgenomen. Tyrosine is verantwoordelijk voor de stimulatie van de neurotransmitters dopamine, adrenaline en noradrenaline. Deze neurotransmitters zijn verantwoordelijk voor focus, mentale alertheid en een beter humeur. 

Cafeïne:

Cafeïne zorgt voor meer energie en helpt je beter te kunnen focussen. Daarnaast zorgt cafeïne voor een vermindering van de vermoeidheid.

Rhodiola Rosea:

Dit kruid ondersteunt het serotoninesysteem. Hierdoor kun je beter met stress omgaan en vermindert je vermoeidheid.

CDP-Choline:

CDP-Choline (Citocoline) wordt door de hersenen gebruikt om acetylcholine te verkrijgen. Acetylcholine zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en makkelijker informatie kunt terughalen uit je geheugen. Het komt vooral voor in schaaldieren, vlees, vis en eieren. Ook is CDP-choline in kleine hoeveelheden aanwezig in onze hersenen en lever. Helaas krijgen we hier meestal niet genoeg van binnen, daarom is het bij supplementeren van CDP-Choline een goed idee, zeker tijdens intense tentamenweken of drukke periodes op het werk.

Mucuna Pruriens Extract (Levodopa):

Het mucana pruriens extract is afkomstig van de fluweelboom en is een natuurlijke bron van l-dopa. Het extract ondersteunt het dopaminesysteem, wat tot gevolg heeft dat je je beter kunt focussen en een beter humeur ervaart.

Vitamine B6:

Vitamine B6 zorgt voor de energievoorziening en is belangrijk voor een normale werking van het zenuwstelsel. Ook ondersteunt vitamine B6 het serotoninesysteem.

Vitamine D3:

Vitamine D3 is een bijzondere vitamine, aangezien ons lichaam in staat is deze vitamine zelf te produceren. Het licht van de zon is de belangrijkste bron van vitamine D3. Aangezien de zon in Nederland weinig schijnt, is het handig om deze vitamine te supplementeren. Een tekort kan onder andere zorgen voor depressie, een laag testosteron, minder sterke botten, slechte cognitieve prestaties en weinig energie. Ook wanneer je geen tekort hebt, maar je vitamine D3 waarden aanvult tot de optimale waarde, kun je een beter humeur ervaren en meer energie krijgen.

Beoordelingen (0)
De Studeerpil | 30 pillen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items