opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

General drugs test - Dope or nope

2,75
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Dope or Nope General Drugstest

Dope or Nope is de veelzijdige drugstest die uitgaan weer leuk (en veilig) maakt. Daarnaast is hij ook nog eens snel en eenvoudig in gebruik. Dope or Nope Test is een snelle en gevoelige test waarmee je aan de hand van specifieke verkleuringen en reactiesnelheden verschillende soorten drugs kunt identificeren. Dope or Nope Test is een effectief middel tegen marktvervuiling en kan je beschermen tegen ongewilde (neven)effecten.

Gebruiksaanwijzing

Dope or Nope testkits zijn ontzettend eenvoudig in gebruik. Volg de volgende stappen om binnen no-time achter de inhoud van jouw drugs te komen:

  • 1. Neem de ampul met het testreagens
  • 2. Breek het ampul en voeg het sample van je drugs toe.
  • 3. Draai de top die je zojuist hebt verwijderd
  • 4. Plaats de top weer op het ampul
  • 5. Vergelijk de kleur met de tabel op de achterkant van de verpakking

Hoe werkt het?

Zie je een kleur die op de kaart staat? Dit betekent dat het sample waarschijnlijk (iets van) de stof (fenfamilie) bevat zoals op de tabel staat aangegeven. Dit betekent niet dat het hier gaat om een 'pure' stof, er kan ook een andere stof aanwezig zijn geweest die niet door de test herkend wordt. Ook betekent dit niet dat het sample 'veilig' is. Het gebruik van de test vertelt ook niet hoeveel er van de werkzame stof aanwezig is.

Zie je geen of een andere kleurreactie? Dit betekent dat je beslist niet te maken hebt met een van de stoffen zoals aangegeven in de tabel. In dit geval kun je nooit met zekerheid zeggen welke stof in het sample aanwezig is. Dit kan onschuldig zijn maar kan ook extreem gevaarlijk zijn. Mocht dit jou overkomen: gooi het sample weg. Ken je de aangegeven stof niet? Het gaat te ver om in deze bijsluiter een volledige toelichting te geven over alle stoffen die in de tabel genoemd worden.

Disclaimer

Het gebruik van deze test geschiedt op eigen risico. Dit product geeft alleen een indicatie omtrent de identiteit van de werkzame stof(fen), zoals omschreven op deze pagina, en kan derhalve geen 100% zekerheid bieden. Aan (het gebruik van) dit product kunnen geen rechten of garanties ontleend worden. De producent is niet aansprakelijk voor schade en/of ongevallen als gevolg van dit product.

Bevat een sterk zuur, buiten bereik van kinderen houden, vermijd aanraking van vloeistof met ogen en huid, dit kan irritatie veroorzaken. Eerste hulp: spoel af met veel water. Bewaaradvies: bewaar koel en donker

Beoordelingen (0)
General drugs test - Dope or nope heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
General drugs test - Dope or nope
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items