opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

B+ XL - 2100cc Paddo kweekset

Artikelnr: ART000936
37,00

B+ XL - 2100cc Paddo kweekset

Deze B+ paddo's XL-Mycelium Box is een verbeterde Mycelium box, met 80% meer substraat dan onze medium kits (2100 ml ten opzichte van 1200 ml voor de medium kit). De B+ paddo's zijn één van de bekendste paddo's en staan in onze top 3 best verkochte paddo soorten. Geweldige oogsten en spectaculaire ervaringen.

Deze XL-Mycelium Box bevat het mycelium van de Psilocybe cubensis soort 'B+'. Het B+ mycelium is ontwikkeld op een substraat van rogge en perliet. De bovenste laag is bedekt met vermiculiet. 

Deze XL-Mycelium Box is een verbeterd product,heeft twee keer zo veel substraat, en dus twee keer zo veel B+ paddo oogst. Dit maakt het ontwikkelen van extreem grote B+ paddo's in extreem weinig tijd mogelijk!

Thuis enorme paddo's kweken was nog nooit zo makkelijk. Deze nieuwe B+ XL kit verkleint de kans op besmetting drastisch, en de eenvoud van het proces laat je meer focussen op de geweldige ontwikkeling van de paddo's. De XL kit si gemaakt met de sterkste paddo soorten; paddo's kweken was nog nooit zo betrouwbaar. 

Inhoud

Met deze McSmart GrowKit® heb je alles in huis om de oude vertrouwde kwaliteit van de McSmart Magic Mushrooms te kweken. De All in one GrowKit® bevat naast de GrowKit®, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips. Download de groei-instructies in het NederlandsEngelsDuitsFransSpaansPortugees, of Pools. Of bekijk de instructie-films op de website https://www.growkit.com.
De GrowKit® is verkrijgbaar in 250 cc en 1200 cc. Met de 250 cc versie kweek je binnen 2 à 3 weken gemiddeld een oogst van 100 gram aan verse paddo's en met de 1200 cc versie gemiddeld 400 gram. Per GrowKit® zijn meerdere oogsten mogelijk.

Ingrediënten

100% mycelium, vermiculiet, perliet.

Houdbaarheid

Omdat het om verse kits gaat raden we aan om deze direct op te zetten.

Beoordelingen (0 )
B+ XL - 2100cc Paddo kweekset heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items