opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

B+ XL - 2100cc Paddo kweekset

Artikelnr: ART000936
€ 37,00

Uitverkocht

 B+ XL - 2100cc Paddo kweekset

Deze B+ paddo's XL-Mycelium Box is een verbeterde Mycelium box, met 80% meer substraat dan onze medium kits (2100 ml ten opzichte van 1200 ml voor de medium kit). De B+ paddo's zijn één van de bekendste paddo's en staan in onze top 3 best verkochte paddo soorten. Geweldige oogsten en spectaculaire ervaringen.

Deze XL-Mycelium Box bevat het mycelium van de Psilocybe cubensis soort 'B+'. Het B+ mycelium is ontwikkeld op een substraat van rogge en perliet. De bovenste laag is bedekt met vermiculiet. 

Deze XL-Mycelium Box is een verbeterd product,heeft twee keer zo veel substraat, en dus twee keer zo veel B+ paddo oogst. Dit maakt het ontwikkelen van extreem grote B+ paddo's in extreem weinig tijd mogelijk!

Thuis enorme paddo's kweken was nog nooit zo makkelijk. Deze nieuwe B+ XL kit verkleint de kans op besmetting drastisch, en de eenvoud van het proces laat je meer focussen op de geweldige ontwikkeling van de paddo's. De XL kit si gemaakt met de sterkste paddo soorten; paddo's kweken was nog nooit zo betrouwbaar. 

Beoordelingen (0)
B+ XL - 2100cc Paddo kweekset heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items