opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Golden Teacher XL- 2100cc Paddo kweekset

Artikelnr: ART000790
€ 39,50 € 37,00 U bespaart: 6%

Uitverkocht

Golden Teacher, All in one Growkit

De Golden Teacher leert je over andere dimensies en hogere sferen en neemt je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit. Deze gouden paddo laat je zien hoe trippen moet. De Golden Teacher geeft je een heftiger trip dan bijvoorbeeld de Colombian en de Ecuadorian. Het is de grootste paddenstoelensoort in de collectie. Ze hebben hoedjes die een diameter hebben van vijf centimeter. Deze paddo is het echte neusje van de zalm.

Inhoud
Met deze McSmart GrowKit® heb je alles in huis om de oude vertrouwde kwaliteit van de McSmart Magic Mushrooms te kweken. De All in one GrowKit® bevat naast de GrowKit®, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips. Download de groei-instructies in het 
NederlandsEngelsDuitsFransSpaansPortugees, of Pools. Of bekijk de instructie-films op de website https://www.growkit.com.

De GrowKit® is verkrijgbaar in 250 cc en 1200 cc. Met de 250 cc versie kweek je binnen 2 à 3 weken gemiddeld een oogst van 100 gram aan verse paddo's en met de 1200 cc versie gemiddeld 400 gram. Per GrowKit® zijn meerdere oogsten mogelijk.

Ingrediënten
100% mycelium, vermiculiet, perliet.

Houdbaarheid
Gekoeld is de GrowKit® zo'n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit® beperkt houdbaar.

Beoordelingen (2)
Golden Teacher XL- 2100cc Paddo kweekset
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat: 1

Correct en snel geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing. Na twee weken worden de eerste pins al zichtbaar. Ik verheug me op een goede eerste flush!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Goed gekoloniseerd! Verder kan ik helaas nog niets kwijt over de oogstkwaliteit, maar er is niet veel wat fout kan gaan met zo'n bakkie vitale mycelium.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items