opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Golden Teacher XL- 2100cc Paddo kweekset

Artikelnr: ART000790
39,50

Golden Teacher, All in one Growkit

De Golden Teacher leert je over andere dimensies en hogere sferen en neemt je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit. Deze gouden paddo laat je zien hoe trippen moet. De Golden Teacher geeft je een heftiger trip dan bijvoorbeeld de Colombian en de Ecuadorian. Het is de grootste paddenstoelensoort in de collectie. Ze hebben hoedjes die een diameter hebben van vijf centimeter. Deze paddo is het echte neusje van de zalm.

Inhoud

Met deze McSmart GrowKit® heb je alles in huis om de oude vertrouwde kwaliteit van de McSmart Magic Mushrooms te kweken. De All in one GrowKit® bevat naast de GrowKit®, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips. Download de groei-instructies in het NederlandsEngelsDuitsFransSpaansPortugees, of Pools. Of bekijk de instructie-films op de website https://www.growkit.com.
De GrowKit® is verkrijgbaar in 250 cc en 1200 cc. Met de 250 cc versie kweek je binnen 2 à 3 weken gemiddeld een oogst van 100 gram aan verse paddo's en met de 1200 cc versie gemiddeld 400 gram. Per GrowKit® zijn meerdere oogsten mogelijk.

Ingrediënten

100% mycelium, vermiculiet, perliet.

Houdbaarheid

Omdat het om verse kits gaat raden we aan om deze direct op te zetten.
Beoordelingen (5 )
Golden Teacher XL- 2100cc Paddo kweekset

(Dave)
Twee flushes gedaan. Van beide flushes niet getript, met 3g gedroogd per keer. De kit gaat de prullenbak in en volgende keer gaan we weer voor een goed merk. Goedkoop is duurkoop
Beoordeling: [2 van de 5 sterren]

(DJ)
I have bought from Dutch-Smart on multiple occasions and I've never been disappointed. My last Golden Teacher XL kit produced just over 1kg of fresh mushrooms, which was 115 grams after drying.
Packaging is discreet and I always receive a gift with my purchase.
Thank you Dutch-Smart, keep on supplying these wonderful kits!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Lucian)
Top setjes en goeie service bij vragen en of problemen!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Martin)
Correct en snel geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing. Na twee weken worden de eerste pins al zichtbaar. Ik verheug me op een goede eerste flush!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Goed gekoloniseerd! Verder kan ik helaas nog niets kwijt over de oogstkwaliteit, maar er is niet veel wat fout kan gaan met zo'n bakkie vitale mycelium.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items