opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Cambodian XL - 2100cc Paddo Kweekset

Artikelnr: ART000866
€ 39,50 € 37,00 U bespaart: 6%
x

Cambodia XL Mycelium Box

 

Deze Cambodia XL Mycelium Box is een nog betere Mycelium box, met 80% meer substraat dan onze medium Cambodia paddo kit. Cambodia staat bekend om de grote paddo's en geweldige oogst. Voor de trip geldt hetzelfde :)

Deze XL Mycelium Box bevat het mycelium van de Psilcoybe Cubensis 'Cambodia'. Dit Cambodia mycelium wordt gekoloniseerd op een substraat van rogge en perliet, en de toplaag is bedekt met vermiculiet.

 

Met twee keer zo veel substraat, en dus een dubbel zo grote Cambodia oogst, is de XL Mycelium Box een verbeterd product. Het maakt de vorming van zeer grote Cambodia paddo's in zeer weinig tijd mogelijk.

Gemaakt vooor de amateuristische mycoloog. De Cambodia XL Mycelium Box verkleint de kans op besmetting drastisch, en de processen zijn erg simpel, waardoor jij je meer kunt richten op de geweldige vorming van de paddestoelen. De box is gemaakt met de sterkste soorten. Paddo's kweken was nog nooit zo makkelijk en betrouwbaar.

Beoordelingen (1)
Cambodian XL - 2100cc Paddo Kweekset

Echt de beste paddo die er is. Kan je geen bad trip op krijgen! En super krachtig en zeer visueel. Heb deze al vaak geprobeerd en blijft altijd weer super. Aanrader!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items